Auto Verkopen

Er zijn verschillende manieren om een auto te verkopen. Denk als voorbeeld aan een papier achter de voor- of zijruiten met daarop TE KOOP. Bent u van plan om een andere auto aan te kopen, dan zou u kunnen overwegen om de auto in te ruilen bij de garagist of dealer. Een zoekertje op een 2de hands site plaatsen zou ook een optie kunnen zijn. En ten slotte kunt u ook de auto verkopen via een autoveiling zoals die van ons! De voor- en nadelen kunt u hieronder teruglezen.

 

Te koop achter de ruit

Een papiertje achter de ruit met te koop koop daarop wordt af en toe nog gedaan, maar in praktijk levert dat weinig verkopers een verkoop op. Het aantal mensen die het te koop bordje zien en net op zoek zijn naar een auto is maar erg klein. Bovendien mag u een te koop bordje alleen achter de ruiten plaatsen wanneer de auto op eigen grond staat. Mocht u toch een koper vinden, dan moet u zelf de verkoop regelen.

Voordeel: gratis
Nadeel:
(1) zeer kleine kans om te verkopen
(2) zelf de verkoop regelen
(3) mag alleen op eigen terrein, niet op openbare weg

Auto inruilen bij dealer 

Gaat u een andere auto kopen bij een dealer, dan willen zij soms de huidige auto inruilen tegen de nieuwe. Het inruilen lijkt soms interessant, omdat de inruilprijs direct verrekend wordt met de aanschafprijs van de nieuwe auto. Echter is de prijs die u terugkrijgt bij inruilen aan de lage kant. De garagisten en autodealers zitten namelijk niet te wachten op uw auto en moeten hem ook weer zien kwijt te raken.

Voordeel: gemak
Nadeel: lage prijs die u terugkrijgt

Auto verkopen via autoveerkoopplan | Auto Inkoop Site

Veel mensen kiezen voor de autoveerkoopplan de snelheid en het gemak. Aanmelden kost weinig tijd en snel een gratis en vrijblijvende bod. Het kost u bovendien helemaal niets!


Alleen het hoogste bod wordt gecommuniceerd en persoonsgegevens blijven beschermd. Er zijn dus geen potentiële kopers die rechtstreeks contact opnemen. De auto verkopen gaat helemaal vanzelf, want dit regelt de veiling voor u. Gaat u akkoord met de prijs dan komt de koper ( medewerker van autoverkoopplan ) de wagen bij u thuis ophalen en rekent hij direct met u af.

 

Conclusie

Uw auto verkopen kan op verschillende manieren. Vindt u het niet erg om vreemde kopers aan de deur te krijgen en te onderhandelen met potentiële kopers? Dan zou een auto inkoop site als Autoverkoopplan.nl een prima optie kunnen zijn. Kunt u geen seconde zonder auto, dan zou inruilen een goede optie kunnen zijn, mits u geen bezwaar hebt tegen een lage prijs. Wilt u veilig en snel uw auto verkopen aan een goede prijs, dan zou u onze auto inkoop site eens kunnen uitproberen. Aanmelden kost niets, en u bent niet verplicht om de auto te verkopen. Het hoogste bod is immers vrijblijvend.


Voordeel:
(1) gemak
(2) geen vreemde kopers aan de deur ( Eigen Ophaal Dienst )
(3) verkoopprijs is vooraf duidelijk
(4) prijs hoger dan bij inruil
(5) koper komt naar u toe
(6) ook schadeauto en bedrijfswagen snel te verkopen

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie