Sloopauto verkopen 
Sloopauto verkopen?  Bel ons of vul het online aanmeldformulier in. Op basis van informatie over uw sloopauto krijgt u direct één een bod.
Bel ons op: 085-0471797

 

Eenmaal akkoord maken we een afspraak voor het laten ophalen van uw sloopauto op een door u gewenste dag en tijdstip. De auto wordt dan ter plekke gevrijwaard, en u ontvangt direct contant het afgesproken bedrag bij de overdracht.

Enkele onderdelen van sloopauto behouden? graag in overleg met de inkoper. Hierover gemaakte afspraken worden aan de chauffeur doorgegeven en kunt u dan ook met hem afhandelen.

Uw Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken

Wanneer u uw Sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt. Die er vervolgens na reparatie de openbare weg mee opgaat kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Auto Inkoop Groep schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Uw Sloopauto verkopen en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de Sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw Sloopauto is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Uw Sloopauto verkopen met buitenlands kenteken

Het verkopen en laten demonteren van uw Sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen, kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen met NL kenteken uit het buitenland

Afhankelijk van de afstand vanaf de Nederlandse grens is het mogelijk om een Sloopauto met Nederlands kenteken; vanuit het buitenland aan ons te verkopen en zelfs op te laten halen. Bel ons voor de mogelijkheden of voor meer info.

Sloopauto inkoop voor familie, kennis of een ander

Een Sloopauto verkopen voor familie, een kennis of ander persoon is geen probleem. Bovendien, zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden. Bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Op basis van uw informatie m.b.t de defecten van uw kapotte auto krijgt u van één van onze inkopers direct een bod, of indien er nog mogelijkheden zijn voor de autohandel gaan we aan de slag met de inkoop aanvraag bij één van onze partners.

 

De ervaring leert ons dat auto’s vanaf bouwjaar 2002 in aanmerking komen voor een bod uit de autohandel.

Eenmaal akkoord maken we een afspraak voor het laten ophalen van uw auto. De auto wordt dan ter plekke gevrijwaard, en u ontvangt direct contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie