Uw Toyota Verkopen Voor Export

Wilt u uw Toyota verkopen? Dan vraagt u zich misschien af welk bedrag u er voor terug gaat krijgen als u hem gaat verkopen. Om daar snel een antwoord op te krijgen kunnen wij van de Autoverkoopplan Dienst u helpen. Heeft u een Toyota Corolla, of misschien een Toyota Landcruiser voor export? Als u kiest voor Toyota personenauto verkopen, verzorgen wij alles voor u.

Wij gebruiken de auto’s voor export en daarvoor kunt u uw Toyota Starlet of een andere Toyota nu ook aan ons voor verkopen. Wij vinden het belangrijk dat er een nette prijs wordt voor uw auto wordt betaald, daarom vragen wij u om van tevoren gegevens aan ons door te geven en aan de hand daarvan stellen wij de waarde vast. Als u het een goede prijs vindt, dan maken wij graag een afspraak met u om vervolgens de Toyota bij u op te halen. Daarvoor komen wij op een tijdstip wanneer het u uitkomt, wij rijden door heel Nederland.

 

Het stappenplan Toyota verkopen

Als u uw Toyota wilt verkopen aan de Autoverkoopplan dan kunt u gebruik maken van het volgende stappenplan:

  • Als u kiest voor Toyota verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen, of kies voor Toyota Bus Verkopen als u een bedrijfswagen heeft
  • Wij stellen de waarde van uw Toyota vast en doen u een prijsvoorstel.
  • Als u het eens bent met de vastgestelde vergoeding maken wij een afspraak met u, zodat wij de auto op kunnen halen op een tijdstip dat het u schikt. Dit kan als u dat wenst binnen 2 uur.
  • Het afgesproken bedrag wordt aan u uitgekeerd wanneer wij de Toyota bij u ophalen. Daarbij wordt aan u ook direct het vrijwaringsbewijs overhandigd. U dient zelf de verzekering op te zeggen.
  • Wij melden uw Toyota af bij de wegenbelasting.                                

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze manier van werken, of heeft u andere vragen over Autosloperij Dienst? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij hebben interesse in alle typen Toyota’s. Of dat het nu gaat over de Toyota 4 Runner, een Toyota Avensis of een Toyota Picnic, u kunt uw Toyota aan ons aanbieden voor de export en dan halen wij hem graag bij u op. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want wij verzorgen alle administratieve zaken. Wij zorgen voor het vrijwaringsbewijs en daarbij melden wij uw Toyota ook af bij de wegenbelasting. Wilt u ook zorgeloos of Toyota verkopen? Kiest u dan voor de Autosloperij Dienst.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie