Wat is mijn kapotte auto waard?

Heeft uw auto een kapotte motor, problemen met de versnellingsbak of een ander mankement? Dat is geen probleem! Wij van Autoverkoopplan.nl kopen alle auto’s, dus ook als uw auto gebreken heeft. Bij ons kunt u zonder gedoe terecht en krijgt u een reëel bod voor uw kapotte auto. Het is bovendien mogelijk dat wij de auto op locatie ophalen. Op deze manier hoeft u zelf geen moeite te doen. Snel uw auto online verkopen.

Kapotte auto verkopen aan autoverkoopplan

Autoverkoopplan is een bedrijf dat zowel auto’s als schadeauto’s opkoopt voor marktconforme prijzen. Je krijgt dus wat je auto vandaag de dag nog waard is, niet meer en niet minder. Door ons inkoopformulier in te vullen, kunnen we meteen uitzoeken wat de dagwaarde van de auto is. Om dit zo snel mogelijk te doen, maken wij gebruik van een groot netwerk. De dagwaarde van de auto krijg je uit betaald in contant of via overboeking op de bankrekening. Verder kan de auto meteen gevrijwaard worden door de RDW, het is dus volkomen veilig. Dit kan vaak dezelfde dag nog, waardoor je al snel geen zorgen meer hebt over je auto. Het maakt hierbij niet auto waar de auto staat aangezien dit bedrijf veel contacten heeft en het dus geen enkel probleem is om de auto van een andere locatie te halen. Het is dus een bedrijf dat opereert door heel Nederland.

Door je auto aan dit bedrijf te verkopen, bespaar je een hoop tijd en moeite met het plaatsen van je auto op het internet. Vaak duurt het dan ook nog even voordat je contact krijgt met mensen die echt interesse in je auto hebben en een passend bod uitbrengen. Veel mensen zien op tegen dat lange wachten en kiezen er dus vaak al snel voor om een kapotte auto te verkopen aan een sloop. Deze geven wel het minimale voor de auto, maar je hebt er geen omkijken meer naar.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie