Wat te doen met mijn kapotte auto? 

Is uw auto kapot en is de reparatie duurder dan een nieuwe auto kopen? Dan staat u voor een gemakkelijke keuze. Want besparen willen we allemaal wel. Wanneer de kosten van reparatice niet meer opwegen tegen het kopen van een nieuwe auto, kunt u uw auto meestal inruilen. Of u verkoopt deze tegen een goede prijs.

Bij ons kunt u uw kapotte auto verkopen. Auto Verkoop Plan is namelijk altijd op zoek naar diverse gebruikte modellen die geschikt zijn voor de export. Bij ons kunt u uw defecte auto verkopen zonder gedoe!

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw kapotte auto verkopen kan gewoon bij u voor de deur. Maak een afspraak hiervoor door het formulier in te vullen of ons te bellen: 085-0471797

Wat kunt u van Auto Verkoop Plan verwachten?

Wij maken geen uitzonderingen wat betreft merken en types. Waar wel op gelet moet worden is het bouwjaar van uw auto. Wij kopen auto’s in die gebouwd zijn tussen 2001 en 2010. Voor Toyota kopen wij auto’s in die zijn geproduceerd vanaf 1995.

Auto Verkoop Plan heeft ruim 15 jaar ervaring met het opkopen van auto’s. Onze opkopers zijn daardoor goed op de hoogte van de technische specificaties van auto’s, en hun waarde op de markt. Hierdoor kan een gedegen taxatie worden uitgevoerd.

De voordelen van Auto Verkoop Plan:

  • Alle merken en types auto’s worden aangenomen
  • Ook kapotte auto’s worden via ons verkocht
  • Zeer ruime ervaring met het opkopen van auto’s
  • Vrijwaring bij het RDW wordt door ons geregeld
  • Uw auto kan bij u thuis worden opgehaald

Het auto inkoop formulier

U heeft besloten uw auto te verkopen via Auto Verkoop Plan? Maak dan gebruik van het online auto inkoop formulier.
Binnen een paar uur na het invullen van het formulier heeft u een gegarandeerd bod binnen. Of wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Laat ons uw defecte auto verkopen en wij regelen de vrijwaring bij de RDW. Ook nemen wij  uw auto mee. Zo kunt u snel uw kapotte auto verkopen zonder gedoe, en gaat u snel de weg weer op in een nieuwe auto!

 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie