Wist u dat oude of afgeschreven bedrijfswagens tegenwoordig veel geld waard zijn? Zelfs bedrijfsauto’s met schade kunnen nog een mooi bedrag opbrengen, mits u deze verkoopt aan de juiste partij.

 

Als u als ondernemer in het bezit bent van een auto of bestelbus, dan is dit een perfecte kans de restwaarde ervan te verzilveren. We laten u namelijk kennismaken met een heel bijzonder bedrijf, met een uniek samenwerkingsverband met enkele Oost-Europese partners. U kunt bij hen direct en zonder gedoe uw wagen verkopen, en morgen al het geld in handen hebben.

Waarom een oude bedrijfsauto nog veel waard kan zijn

Zoals u weet, worden we als Nederlandse ondernemers behoorlijk gestimuleerd om te investeren. Er zijn tal van aftrekposten en boekhoudkundige trucjes toe te passen. Daardoor zijn we netto veel minder kwijt zijn aan bijvoorbeeld een bedrijfsauto dan de echte nieuwprijs.

Tel daarbij de strenge keuringseisen (APK) en de hoge onderhoudskosten op, en u zult begrijpen dat oudere wagens die veel onderhoud nodig hebben nauwelijks meer iets waard zijn in ons land. Niemand zit hier immers te wachten op een wagen die duur is in onderhoud en waar je geen belastingaftrek voor krijgt.

Dit is een heel ander verhaal in Oost-Europa. Daar is het belastingklimaat wat anders, zijn reparaties goedkoper en gelden soepelere regels voor de keuring. Daarom zijn oude bestelauto’s daar veel meer waard dan hier!

Waar u direct een bedrijfswagen kunt verkopen

Maar, zo zult u denken, hoe krijg ik mijn oude bestelwagen daar dan? Het antwoord: met behulp van de Autoverkoopplan. Dit bedrijf heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het inkopen van bedrijfsauto’s en bestelbussen. Duizenden ondernemers hebben hun oude bedrijfsvoertuigen al via hen verkocht en hier prachtige bedragen voor gekregen.

Door de jaren heen heeft dit bedrijf een groot netwerk opgebouwd in landen als Rusland, Moldavië, Polen en de Baltische staten. Daardoor kunnen zij voor elk soort auto de allerhoogste prijs bieden en hem direct van u overkopen.

Hoe werkt het verkopen van een bedrijfsauto?

De inkoop van bedrijfswagens gaat bij dit bedrijf heel snel en eenvoudig. Klik daarvoor hier: bedrijfsauto verkopen. U gaat dan naar de website. Hier kunt u alles lezen over de inkoopservice en hoe het bijvoorbeeld zit met de BTW op uw wagen.

Ook heeft u de mogelijkheid om direct de wagen te verkopen. Hiervoor vult u geheel gratis en vrijblijvend het taxatieformulier in. Vrijwel direct wordt er dan contact met u opgenomen. U ontvangt een mooi bod en kunt dan direct de bedrijfswagen voor dat bedrag verkopen. Niet tevreden met het bod? Geen probleem, u bent tot niets verplicht!

Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om het voertuig gratis op te halen. Dit kan bij u thuis of op kantoor en vaak de volgende dag al. U krijgt direct geld en met uw oude wagen wordt een Oost-Europese ondernemer gelukkig gemaakt. Gewoon doen dus!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie