Wat is mijn auto nog waard bij het verkopen?

De handel in tweedehands auto`s is levendig en zodoende is het ontzettend belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle ins en outs omtrent deze handel. Er zijn tegenwoordig vele manieren om een tweedehands auto te slijten. Maar welke manier je ook kiest, het is belangrijk om voor de transactie eerst uit te rekenen wat ongeveer de inruilwaarde van je auto is. Maar hoe bepaal je de waarde van je auto? Zoals gezegd kun je dit zelf berekenen door online je RDW kenteken in te typen. De uiteindelijke prijs die je eventueel incasseert voor de auto is echter niet alleen afhankelijk van de inruilwaarde die je online hebt berekend.

auto-verkopenEr spelen ook andere factoren een rol bij de uiteindelijke verkoopprijs, en vaak zijn dit factoren die je zelf kunt beïnvloeden. De dealers die jouw auto uiteindelijk wel of niet gaan kopen kijken bijvoorbeeld ook naar de staat van het interieur en de staat van de buitenkant van de auto – is hij schoon, zit alle verf er nog op, zit er geen barst in de ruit, et cetera. Door simpelweg ervoor te zorgen dat het interieur er goed verzorgd uitziet, bijvoorbeeld door goed te stofzuigen en de stoelbekleding in orde te hebben, en de buitenkant eveneens goed in orde te hebben, kun je de prijs van de auto doorgaans al opdrijven, onder meer doordat het de dealer schoonmaakkosten bespaart.

Wat is Auto Verkoop Plan?

Auto Verkoop Plan, wellicht heeft u er nog nooit van gehoord. Via Auto Verkoop Plan verzorgd de inkoop van auto's, binnen 2 uur kunt u uw auto gratis laten inkopen. Wij bieden u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto, het maakt ook niet uit welk merk auto u heeft. U kunt elk merk auto aanbieden. Ook auto's met schade, een defect of met een verlopen APK worden bij ons ingekocht. Het bedrag krijgt u direct in contanten wanneer de auto kosteloos bij u opgehaald wordt. Ook bussen en bedrijfswagens kopen wij in.

Auto Inkoop Hoe werkt het precies? Binnen enkele uren uw Auto Verkopen

Het hele proces gaat heel gemakkelijk in zijn werk. U registreert de auto die u wilt verkopen binnen enkele minuten online aan. Om dit te doen hoeft u enkel uw kenteken in te voeren. Binnen 2 uur tijd ontvangt u telefonisch of per email het hoogste bod. Dit bod is vrijblijvend en gegarandeerd. Wanneer dit bod u bevalt kunt u akkoord gaan. Wij sturen de inkoper om uw auto op te halen en betalen u contact. Per direct ontvangt u ook uw RDW vrijwaringsbewijs. Verkoop hier nu direct je auto!

Voordelen

Voor u nog in het kort alle voordelen op een rijtje:

  • U ontvangt een eerlijke prijs voor uw auto
  • U hoeft de deur niet uit, een inkoper komt langs om de auto te halen
  • Geen vreemde mensen die langs komen om te kijken
  • U ontvangt direct uw geld
  • Alles binnen 1 dag geregeld
  • U hoeft geen advertentie op te stellen of veel moeite doen om uw auto kwijt te raken

Over ons

Aanmelden is 100 % GRATIS! Nergens vast! Wij zijn begonnen met het opkopen en inkopen van auto's in 2005. Sindsdien hebben wij al meer dan 10.000 auto's ingekocht. Met al deze ervaring zijn wij dan ook een RDW erkend Auto inkoop bedrijf. Verkoop vandaag nog uw auto via www.autoverkoopplan.nl.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie