Sloopauto Inkoop Gevraagd

Heb je een sloopauto in het bezit en heb je de vraag ‘wat is mijn auto waard’? Wij kunnen de sloopwaarde van jouw auto binnen 2 uur bepalen. Uiteraard is de waarde van een sloopauto niet meer gelijk aan de dagwaarde van de auto, maar toch kan er nog wel verschil zitten in de prijs die auto opbrengt.

ouw sloop auto verkopen in plaats van naar de sloop brengen kan dus financieel aantrekkelijk zijn. Over het algemeen wil men een sloopauto niet te lang in het bezit hebben omdat dit ruimte in beslag neemt en de vaste kosten maandelijks doorlopen. Om snel en makkelijk van je sloopauto af te komen kan je gebruik maken van onze gratis inkoopdienst.

Hoe werkt onze sloopauto inkoop?

De sloopauto inkoop service van Autoverkoopplan.nl is simpel. Je vraagt een bod aan via het kenteken formulier op deze pagina. We stellen een aantal vragen over je auto zoals de staat en kilometerstand. Als je zelf al weet dat het een sloopauto betreft en je de sloopwaarde wilt weten, zijn de details van de taxatie aanvraag minder belangrijk.

Twijfel je nog of de auto een “sloopauto” is? Neem dan wel de tijd voor het invullen van de taxatie. Mogelijk krijg je een hogere prijs dan de sloopwaarde. Inkoop sloopauto’s worden altijd door ons opgehaald. Je hebt er dus geen extra werk van.

Sloopauto aanbieden bij autosloperij

Wat wij doen, is jouw sloopauto aanbieden bij autosloperij. Wanneer je een bod aanvraagt om je autowrak te verkopen, bieden wij deze aan bij de autosloperijen in ons netwerk. Het hoogste bod ontvang je van ons per e-mail. De sloopauto ophalen is standaard. Je ontvangt direct het geld van ons. Contant / cash of per bank. Waarom zou je de sloopauto auto aanbieden bij een sloperij terwijl het gemakkelijk en snel kan via Autoverkoopplan.nl. Wij kopen alle sloopauto’s.

 

Werkwijze sloopauto verkopen

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod, wordt er contact met je opgenomen om de aflevering te plannen. In bijna alle gevallen is het zo dat de sloopauto niet meer kan en/of mag rijden en deze per transport afgevoerd moet worden. Ook voor het verkopen van een auto met WOK melding ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dan ook het transport van deze auto zodat je hier niet zelf allerlei zaken voor hoeft te regelen. Wij betalen ter plaatse (bank/contant) het bedrag wat is overeengekomen. Ook wordt de vrijwaring direct gemaakt en per mail gestuurd zodat je direct de verzekering kan opzeggen. We wegenbelasting wordt ook direct stopgezet als de vrijwaring van jouw sloopauto door ons is gemaakt.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie