Volvo verkopen

Volvo verkopen binnen 1 dag

U wilt uw Volvo verkopen? Welkom bij de Auto Verkoop Plan! Wij zijn er in gespecialiseerd om u te helpen om veilig, snel en zorgeloos uw Volvo te verkopen. Al sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd bij het assisteren bij de verkoop van uw Volvo. Met honderden taxaties per dag kunnen wij met trots zeggen dat wij de absolute marktleider zijn op dit gebied. Onze diensten zijn geheel vrijblijvend en gratis!

Volvo verkopen – Onze werkwijze

U wilt uw Volvo verkopen. Wat is er dan belangrijk? Ons streven is dat het verkopen van uw Volvo een zorgeloze ervaring wordt. Wij staan garant voor directe betaling (contant of per bank) en een RDW vrijwaring. Wanneer de auto geleverd wordt kan alles direct op locatie worden geregeld. Niet meer naar dat postkantoor! U hoeft uw Volvo niet meer zelf te adverteren, met alle mogelijke gevolgen van dien. Binnen een half uur is alles geregeld en wordt u naar wens naar het station gebracht door onze vaste taxiservice. Wij hanteren een eenvoudig drie stappenplan:

  1. Meld bijvoorbeeld uw Volvo eenvoudig aan door uw kenteken in te vullen
  2. Binnen 2 uur ontvangt u per email of telefonisch het hoogste bod. Dit bod is geheel vrijblijvend en gegarandeerd.
  3. Wanneer u ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod, kan de levering van uw auto plaatsvinden

Welke voertuigen kunt u aanbieden

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten voertuigen. Zo kunt u via ons uw auto verkopen, ongeacht het merk, type en staat.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie