Volvo Verkopen?

Wilt u direct een Volvo verkopen voor de beste prijs? Bij ons is elke Volvo welkom. Als auto opkopers zijn wij dan ook altijd geïnteresseerd in uw Volvo, vanaf bouwjaar 2002. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat uw Volvo nog waard is. Laat uw Volvo direct 100% gratis en vrijblijvend taxeren!

Volvo Inkoop Specialist

Aan ons kunt u elke Volvo met elk defect of mankement verkopen. Na aankoop zullen wij uw auto veelal doorverkopen aan onze partners in landen in Oost-Europa. Zij zullen de wagen repareren en hem weer een nieuw leven gunnen op de wegen aldaar. Vanwege de lagere loonkosten van onze partners zijn zij in staat de auto veel goedkoper te repareren dan hun collega’s hier in Nederland en België. Daarom kunnen wij u altijd een extreem hoog bod geven voor uw auto, ongeacht de staat van de auto.

 Wijn zijn geïnteresseerd in alle auto’s vanaf bouwjaar 2002 in Nederland en België. Wij kopen auto’s met elke vorm van technische schade, maar geen ‘total loss’ wagens met zware carrosserie- of waterschade. Zo kunt u aan ons bijvoorbeeld een schade Volvo V70 verkopen, maar ook een schadeauto V40, een kapotte XC60 verkopen, een schade V50 of een schadeauto XC90. Ook een kapotte Volvo XC60 verkopen is mogelijk.

Vooral in de Baltische staten Litouwen, Letland en Estland is Volvo populair. Enorme aantallen van elk type worden ieder jaar naar deze landen geëxporteerd. Ook Polen en Roemenen kunnen een tweedehands Volvo waarderen. Met name de modellen V50, V60, S40, S60, XC60 en XC90 zijn erg in trek in al deze landen.

Vaak voorkomende mankementen

Wij kopen regelmatig auto’s met defecte motoren. Vooral bij de V50 komen we vaak kapotte en afgebroken distributieriemen tegen. Wat we verder vaak zien zijn 1.6 diesel motoren die stuk zijn, al dan niet gecombineerd met defecten aan versnellingsbakken en de koppeling. Volvo’s zijn over het algemeen van goede kwaliteit, maar de 1.6 diesel motoren laten toch te wensen over! Bij de AWD komen we regelmatig problemen met de aandrijving tegen.

Volvo Verkopen Met Defect? Wij kopen uw auto binnen 2 uur!

Wilt u vandaag nog zonder problemen uw Volvo met mankementen verkopen? Vul dan vrijblijvend ons inkoopformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze schade-experts zullen vaak dezelfde dag nog een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw wagen. Wanneer u hiermee akkoord gaat ontvangt u direct het geld (contant of via overschrijving) en komen wij de auto meestal binnen een dag gratis bij u ophalen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie