Volkswagen Verkopen Met Schade

 
Wilt u een Volkswagen verkopen? Doe het bij dé Volkswagen inkoop specialist van Nederland en België. Al meer dan tien jaar zijn wij actief in de aankoop van tweedehands Volkswagens voor export. Ook kapotte Volkswagens verkopen doet u hier!
 
Wilt u direct uw VW verkopen? Vul dan gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in en wij doen u binnen een paar uur een bod. Daarbij profiteert u gegarandeerd van:
 
Volkswagen Verkopen Met Schade
Wilt u een Volkswagen met defect verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door de jaren heen hebben wij veel geleerd over de problemen bij deze wagens. Wij delen onze verworven kennis graag met u.
 
Koppeling vliegwielmassa
Dit is een veelvoorkomend defect bij vrijwel alle VW auto’s. Onze ervaring leert ons dat elke 80.000 – 100.000 km dit onderdeel vervangen dient te worden. U kunt dit overigens zelf controleren: zet de motor aan en laat deze warm lopen. Wanneer de motor warm is moet u luisteren. Hoort u een ratelend geluid? En gaat dit weg wanneer u de koppeling indrukt? Dan zal de vliegwielmassa binnenkort vervangen moeten worden.
 
Een Volkswagen verkopen doet u bij ons niet alleen heel snel en gemakkelijk, u krijgt er ook nog eens de beste prijs voor. In onderstaande tabel ziet u een schatting van wat wij als opkoper VW Passat, betalen voor uw wagen met gebreken. Zoals u kunt zien, krijgt u van ons tot wel 1500 euro meer voor uw wagen dan bij de dealer. Een Volkswagen met defect verkopen doet u dus het beste hier!
 
 
 
Motorschade
Bij de 2.0 TDI motoren komen wij vaak schade tegen als gevolg van problemen met de oliepomp. Ook bepaalde problemen bij de 1.9 TDI motoren (BLS en BXE) zijn vaak niet te repareren, waardoor de hele motor vervangen dient te worden. Ook zien wij vaak defecten aan de koppakking. Een laatste punt is de levensduur van de distributieketting bij TSI benzinemotoren. Deze wil nog wel eens lager uitvallen dan gepland. De gevolgen zijn dan niet mild. De motor is onbruikbaar geworden en moet vervangen worden, wat vaak meer kost dan de waarde van uw auto!
 
100% gratis taxatie
100% gratis ophaaldienst door heel Nederland en België
Erkende opkoper sinds 2006
VW inkoop tegen de maximale waarde
Direct geld
 
Wilt u vandaag nog eenvoudig uw Volkswagen met mankementen (of zonder mankementen) verkopen? Vult u dan vrijblijvend ons inkoopformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze schade-experts zullen dan vaak dezelfde dag nog een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw auto. Als u hiermee akkoord gaat, ontvangt u direct het geld via overschrijving (of cash bij de ophaal) en komen wij de auto kosteloos binnen enkele dagen ophalen bij u thuis. In dringende gevallen kunnen wij soms zelfs dezelfde dag nog bij u komen ophalen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie