Volkswagen verkopen binnen 2 uur? Eigen Ophaal Service En Direct Contant Geld!

Je wilt jouw Volkswagen verkopen? Welkom bij de Volkswagen Inkoop Service. Wij zijn er in gespecialiseerd om je te helpen om veilig, snel en zorgeloos jouw auto te verkopen.Wij zijn op de Nederlandse markt al sinds 2005 actief omtrent het helpen bij de verkoop van jouw Volkswagen. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de marktleider zijn op dit gebied, wij doen namelijk grofweg honderden taxaties per dag. Onze diensten zijn en blijven geheel vrijblijvend en gratis!

 

Volkswagen verkopen – de werkwijze

Je wilt jouw auto verkopen. Wat is er dan belangrijk? Ons streven is dat het verkopen van jouw auto een zorgeloze ervaring wordt. Wij zorgen voor een directe betaling (contant of per bank) en een RDW vrijwaring. Niet meer naar dat postkantoor! Je hoeft jouw auto niet meer zelf te adverteren, met alle mogelijke gevolgen van dien. Binnen een half uur is alles geregeld en wordt je naar wens naar het station gebracht door onze vaste taxiservice. Wij hanteren een eenvoudig drie stappenplan:

 

  • Je kunt bijvoorbeeld jouw Volkswagen eenvoudig aanmelden door jouw kenteken in te vullen
  • Wij melden jouw auto aan binnen 2 uur
  • Wanneer je ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod, kan de levering van jouw auto plaatsvinden
  • Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten voertuigen. Zo kun je via ons jouw auto verkopen, ongeacht het merk, type en staat. Ook kun je bij ons o.a. terecht voor de verkoop van jouw bedrijfswagen, caravan, camper, taxi, bus, lesauto, vrachtwagen en/of motor. Heeft jouw auto schade, een defect of geen APK? Geen probleem, bij ons kun je ook terecht als dit het geval is. Jouw auto wordt getaxeerd op basis van jouw autogegevens, aan de hand van deze gegevens wordt jouw auto getaxeerd. Als je ons eenvoudige 3-stappenplan hebt gevolgd dan wordt jouw auto direct aangeboden bij Autoverkoopplan.nl

 

Schadeauto verkopen binnen 2 uur

Je wilt snel je schadeauto verkopen. Een schadeauto snel verkopen, dat valt niet mee. Op de particuliere markt zal je weinig tot geen mensen treffen die er belang bij hebben om een schadeauto te kopen. Dus komt het er op neer dat je andere wegen zult moeten gaan bewandelen om jouw auto te verkopen. Een aanrijding is al vervelend genoeg, en dit wil je vaak het liefst snel vergeten. Wij van Autoverkoopplan.nl zijn erin gespecialiseerd om aan deze 2 uur-verkoopservice te voldoen. Jij kan bij ons veilig, snel en zorgeloos je schadeauto verkopen volgens ons eenvoudige drie stappenplan.

1-) Via kenteken uw auto geheel gratis aanmelden

2-)  Binnen 2 uur ontvangt u per email of telefonisch het hoogste bod. Dit bod is geheel vrijblijvend en gegarandeerd.

3-)  Indien u akkoord gaat, halen wij uw auto op. Wij betalen u contant en u krijgt direct uw RDW vrijwaringsbewijs.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie