Uw Volkswagen Transporter Is Geld Waard

Er zijn verschillende modellen als het over de Volkswagen Transporter gaat. Volkswagen heeft een gesloten bestelwagen, een Transporter met dubbele cabine, een Transport combi en een Transporter pick-up enkele cabine. Misschien heeft u wel een Volkswagen Transporter pick-up met dubbele cabine of een Transport Chassis met enkele of dubbele cabine. Het is mogelijk dat de Transporter niet meer is goedgekeurd en dat hij toe is aan vervanging. Hij kan ook betrokken zijn geweest bij een ongeval waardoor de schade te groot is om te laten repareren. Maar zo mag u de weg niet meer op, want de wagen komt door alle schade niet door de APK. Toch kan uw Volkswagen Transporter nog geld opleveren. U kunt hem namelijk aan ons verkopen.

 

Wij Nemen Hem Graan Van U Over

De Volkswagen Transporter kan u een leuk bedrag opleveren en wanneer u eenmaal weet wat de voordelen zijn, zult u snel de keuze maken. Wat kan Bedrijfsauto Verkopen voor u betekenen?

  • Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij meteen de waarde van uw Volkswagen Transporter bepalen. Daarbij hebben wij het type, bouwjaar en de staat van de Transporter nodig.
  • Wanneer u akkoord gaat met het bedrag maken wij een afspraak met u wanneer wij de Transporter op kunnen halen.
  • De vergoeding wordt direct aan u uitgekeerd, het vrijwaringsbewijs wordt aan u overhandigd.
  • Doordat wij in heel Nederland werken kunnen wij u snel van dienst zijn, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, ook in het weekend.

 

Meer Informatie Volkswagen Bus Inkoop

U heeft de keuze gemaakt en wilt uw Volkswagen Transporter verkopen aan bedrijfsauto verkopen. Daarvoor kunt u meteen contact met ons opnemen, maar u kunt ook uw naam en telefoonnummer op de site achterlaten, zodat wij u kunnen terugbellen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Ook wanneer u in het weekend de beslissing heeft gemaakt, kunt u contact met ons opnemen en ook dan is het binnen 24 uur met onze Volkswagen bus inkoopservice geregeld!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie