U wilt uw Volkswagen LT verkopen. Misschien gaat u meerdere bedrijfsauto’s te koop zetten vanwege de vernieuwing van een wagenpark, mogelijk gaat het om de verkoop van een Volkswagen LT op zich, maar er kan ook sprake zijn van een Volkswagen LT bus met schade die u van de hand wil doen. In iedere situatie kunnen wij u (figuurlijk in dit geval) op weg helpen. Wij kopen uw afgekeurde, afgeschreven of kapotte (totaal loss zelfs) Volkwagen LT in en laten hem ophalen op de tijd en plaats die u schikt. U krijgt een vergoeding en hebt verder nergens omkijken naar! Bel 06-12408016 voor meer informatie!

Inkoper Volkswagen LT

Wat wij voor u kunnen betekenen bij het verkopen van een Volkswagen bestelbus of pick-up is het volgende:

  • Wij zijn inkoper van de Volkswagen LT en andere bedrijfswagens. Wij kopen dan ook alle tweedehands bedrijfsauto’s (occasions) op.
  • We laten de Volkswagen LT ophalen op de door u aangewezen plaats en tijd. Binnen 24 uur kunnen we een transportbedrijf bij u hebben.
  • Ook voor een oude, beschadigde of afgekeurde Volkswagen LT bieden wij een vergoeding. De hoogte is uiteraard afhankelijk van type, bouwjaar en staat van de auto.
  • Wij ontzorgen u volledig. U heeft uw koper van de VW LT gevonden en wij handelen de complete administratie eromheen voor u af.

Heeft u interesse? Bel dan naar 085-0471797 of neem contact op via deze website.

Volkswagen LT verkoop

Goed, wij zijn dus opkoper van Volkswagen LT bussen en van tweedehands bedrijfswagens in het algemeen. Wij doen dit in heel Nederland. We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen dankzij ons grote netwerk onze service binnen 24 uur garanderen. Als u aangeeft dat u een Volkswagen LT occasion verkopen wilt maken we direct een afspraak over de vergoeding en kunnen we de zaken voor u regelen. De chauffeur van het transportbedrijf dat de oude bedrijfswagen, schadeauto of sloopauto weghalen komt, rekent het afgesproken geldbedrag met u af. U ontvangt tevens het vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de verzekering en wij melden de oude LT af voor de belasting.

Afhandeling verkoop Volkswagen LT bus

Dat bedoelen wij met het volledig ontzorgen als u uw gebruikte Volkswagen LT bus van de hand doen wilt. U hoeft niet te adverteren, niet te zoeken naar kopers van tweedehands bedrijfsauto’s, geen vervoer te regelen. Met een enkel contact is alles voor u geregeld. Wij werken uitsluitend samen met RDW-erkende partners.

VW LT uitvoeringen verkopen

De Volkswagen Lasten Transporter is er in vele uitvoeringen. Maar ook daarvoor geldt: welk model VW LT u ook verkopen wilt, u kunt daarvoor bij ons terecht. Wilt u een open of gesloten bestelbus verkopen, met enkele of dubbele cabine? Heeft u een chassiscabine (met dieplader) te koop, gaat het om de verkoop van een pick-up of een personenbus? Verschillende motoren, gewichtsklassen en een veelheid aan mogelijkheden qua accessoires. In alle uitvoeringen kunt u de Volkswagen L1 of L2 (of Crafter) verkopen aan ons. Laat ons weten om welke bestelbus of lichte vrachtwagen het gaat en we komen tot een prijs: 085-0471797.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie