Uw schadeauto verkopen

Verkoop uw schadeauto

Heeft u flinke schade aan uw auto en zijn de kosten van een reparatie hoger dan de waarde van uw voertuig? Wilt u geld voor uw schadeauto zodat u daarmee een nieuwe bolide kunt kopen? Of wilt u om een andere reden uw schadeauto verkopen, dan zit u bij Auto Verkoop Plan aan het goede adres.

Bij ons kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht voor het verkopen van uw schadeauto. Auto Verkoop Plan regelt de afhandeling van uw schadeauto in tachtig procent van de gevallen binnen één dag. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven dat u uw schadeauto wilt verkopen.

In dit artikel leest u meer over wat een schadeauto precies is, vertellen wij wat over de werkwijze van Auto Verkoop Plan en ontdekt u hoe u gemakkelijk en snel uw schadeauto kan verkopen. 

Wat is een schadeauto?

U spreekt van een schadeauto als uw auto in het verleden schade heeft gehad. Dit hoeft niet direct te betekenen dat uw auto totalloos is geweest. Kleine schades aan een auto zien wij net zo goed als een schade auto. Deze schadeauto’s kunnen vaak nog jaren lange mee. Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan is het in eerste instantie belangrijk er achter te komen of uw auto een schadeauto is. Is de dagwaarde hoger dan de schadekosten van de reparatiekosten? Dan is uw auto geen schadeauto maar kunt u alsnog uw auto als wagen aan ons verkopen.

Auto Verkoop Plan kunt u met verschillende soorten schadeauto’s terecht. De meest voorkomende schadeauto’s vindt u hier:

-Motorschade

-Bak Schade

-Automaatbak Schade

- Verlopen Apk / Zonder Keuring

-Exportauto of Hoge Km Stand

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie