Uw Toyota Verkopen Voor Export

Wilt u uw Toyota verkopen? Dan vraagt u zich misschien af welk bedrag u er voor terug gaat krijgen als u hem gaat verkopen. Om daar snel een antwoord op te krijgen kunnen wij van de Autoverkoopplan Dienst u helpen. Heeft u een Toyota Corolla, of misschien een Toyota Landcruiser voor export? Als u kiest voor Toyota personenauto verkopen, verzorgen wij alles voor u.

Wij gebruiken de auto’s voor export en daarvoor kunt u uw Toyota Starlet of een andere Toyota nu ook aan ons voor verkopen. Wij vinden het belangrijk dat er een nette prijs wordt voor uw auto wordt betaald, daarom vragen wij u om van tevoren gegevens aan ons door te geven en aan de hand daarvan stellen wij de waarde vast. Als u het een goede prijs vindt, dan maken wij graag een afspraak met u om vervolgens de Toyota bij u op te halen. Daarvoor komen wij op een tijdstip wanneer het u uitkomt, wij rijden door heel Nederland.

 

Het stappenplan Toyota verkopen

Als u uw Toyota wilt verkopen aan de Autoverkoopplan dan kunt u gebruik maken van het volgende stappenplan:

  • Als u kiest voor Toyota verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen, of kies voor Toyota Bus Verkopen als u een bedrijfswagen heeft
  • Wij stellen de waarde van uw Toyota vast en doen u een prijsvoorstel.
  • Als u het eens bent met de vastgestelde vergoeding maken wij een afspraak met u, zodat wij de auto op kunnen halen op een tijdstip dat het u schikt. Dit kan als u dat wenst binnen 2 uur.
  • Het afgesproken bedrag wordt aan u uitgekeerd wanneer wij de Toyota bij u ophalen. Daarbij wordt aan u ook direct het vrijwaringsbewijs overhandigd. U dient zelf de verzekering op te zeggen.
  • Wij melden uw Toyota af bij de wegenbelasting.                                

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie