Uw Toyota Aanbiden Voor Export

Als u uw Toyota wilt aanbieden omdat wij export auto’s gevraagd zoeken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het maakt ons niet uit welk type Toyota u heeft. Of dat u nu een Toyota Corolla bezit of een Toyota Avensis, een Toyota Camry of een Toyota 4 Runner, wij hebben interesse in alle Toyota typen. De auto’s worden gebruikt voor de export. De Toyota is namelijk erg gewild in het buitenland, welke modellen het zijn maakt niet uit. De Toyota Starlet en de Toyota Rav 4 zijn ook erg gewild. Als u uw Toyota aan wilt bieden, dan bent u bij de Autoverkoopplan Dienst aan het juiste adres. Wij zijn u graag en snel van dienst als u uw Toyota aan ons verkopen.

Welke export landen?

Vooral de wetskust van Afrika zoekt Toyota’s. In principe maakt het type en de uitvoering niet uit. In Ghana zijn het meer de 4×4 modellen en voor Nigeria geldt dat de sedan uitvoeringen de voorkeur hebben. Voor Oost Europa en de Balkan geldt dat alle modellen in aanmerking komen voor export zolang het Euro III (Euro 3) motoren betreft.

Werkwijze

De Autoverkoopplan is op zoek naar alle typen Toyota. De Toyota Rav4, Hi-ace, Corolla Verso, Carina II / e, de Toyota Dyna of de Toyota Hi-lux, alle typen zijn bij ons welkom. Hoe gaat het in zijn werk?

  • U heeft een Toyota en u wilt deze verkopen. U neemt daarvoor contact op met de Autoverkoopplan. Misschien wel omdat u heeft gezien dat er altijd Toyota’s te koop worden gevraagd.
  • Wij doen u dan een voorstel voor een vergoeding voor uw Toyota. Daarbij kijken we naar het type, het bouwjaar en de staat van de auto.
  • Wanneer u akkoord gaat met het voorstel wordt de Toyota bij u opgehaald, u geeft aan waar en dan zijn wij er. Dit kan desgewenst binnen 2 uur plaatsvinden.
  • Het afgesproken bedrag wordt meteen met u afgerekend wanneer wij de Toyota bij u ophalen. Daarbij wordt aan u ook een vrijwaringsbewijs overhandigd en u kunt zelf de verzekering opzeggen.
  • Wij melden uw Toyota af bij de wegenbelasting en daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Al het administratieve werk handelen wij voor u af!
  • Wij zijn continu op zoek naar Toyota’s die te koop worden aangeboden. Als u hier vragen over heeft of u heeft zelf een Toyota die u aan ons aan wilt bieden, dan horen wij dat graag van u. U kunt daarvoor contact met ons opnemen door ons te bellen en dan kunnen wij meteen de waarde bepalen van uw Toyota aan de hand van de gegevens die u ons doorgeeft. Gaat u akkoord met het bedrag dan maken we een afspraak om de auto bij u op te halen. Wij handelen zowel het ophalen van de auto, de vergoeding die u krijgt voor uw auto, als ook het papierwerk netjes voor u af. Bent u niet tevreden zeg het ons, bent u wel tevreden zeg het anderen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie