UW BEDRIJFSWAGEN AAN AUTO VERKOOP PLAN VERKOPEN

Autoverkoopplan is als organisatie gespecialiseerd in de handel in bedrijfswagens.Export, Occasion, Schade en Sloop zijn de vier markten waar wij actief op zijn.

Wilt u een informerend gesprek met een van onze medewerkers? Kies dan een van de drie opties. Aan de hand van uw autodocumenten en bedrijfsgegevens kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

 1. Telefonisch, de BEDRIJFSWAGEN inkooplijn mobiel 085-0471797
  U krijgt dan een van onze gespecialiseerde medewerkers aan de lijn die u kunnen informeren over de waarde van uw motorvoertuig en kunnen u ook een richtprijs voor verkoop opgeven.
 2. TERUG BEL DIENST!
  Vul uw bedrijfsnaam en naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
  U kunt hier ook gebruik van maken als alle telefoonlijnen langdurig zijn bezet.
 3. Digitaal E-Mail Formulier.
  Dit is voor bedrijfswagens een hele goede manier om ons te informeren. De officiële documenten geven de RDW gegevens, aangevuld met uw persoonlijke ervaring. Wij bevelen een aantal digitale foto’s bij te sluiten die een goed beeld geven van het voertuig qua carrosserie, chassis, motor en interieur. Bijzonderheden en extra’s maken een bedrijfswagen alleen maar interessanter. U krijgt een reply-mail, met als follow up een gesprek met onze salesmanager afdeling bedrijfswagens.

WELKE BEDRIJFSWAGENS VERKOPEN AAN INKOOPSCHADEAUTO?

Wij zijn actief op vier segmenten van de markt bedrijfswagens, is uw wagen erbij, bel ons nu!

Sloop bedrijfswagens: door ouderdom of ongeval, levert een wagen altijd bruikbare onderdelen voor hergebruik. Het gestripte wrak wordt in de ARN fabrieken tot recyclebaar materiaal verwerkt door de nieuwste Post Shredder technieken, die natuur en milieu sparen.

Schade Bedrijjswagen's helaas zijn procentueel gezien vaak bedrijfswagens betrokken bij ongevallen. Dit levert een enorme toestroom van alle soorten bedrijfswagens. Soms toch alleen geschikt voor sloop en demontage. Vaak toch nog door een erkende schadehersteller weer ‘als nieuw’ via de verplichte RDW keuring op de weg te zetten. Mede dankzij het beleid van BOVAG en FOCWA om kwalitatief goede gedemonteerde onderdelen her te gebruiken.

Occasion bedrijfswagens: alle soorten en maten bedrijfswagens worden in dit marktsegment verhandeld. Van de Italiaanse Mini Piaggio Delicatesse bus, tot een Mammoeth Xtra zwaar transport dieplader voor het verhuizen van hele woningen, en alles daar tussen. Uw keuze?

Export bedrijfswagens: wij werken internationaal vooral met de groeimarkten in Afrika, Brazilië, China en India. Door de globalisering van de economie en productie wereldwijd zijn goede exportkwaliteit bedrijfswagens in alle segmenten gevraagde objecten.

UW BEDRIJFSWAGEN NU AAN INKOOPSCHADEAUTO VERKOPEN KAN!

Bel nu voor een verkoopgesprek mobiel 06 12 40 80 16 of via de TERUG BEL DIENST.

Onze sales managers zijn u graag van dienst met een informerend verkoopgesprek.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie