UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN AAN EEN ERKEND INKOPER

Bij ons verkoop u uw bedrijfswagen snel, veilig en u bent verzekerd van een goede deal. Autoverkoopplan is een officieel, erkend en onafhankelijk bedrijfswagen inkoopbedrijf en daarmee dus gespecialiseerd in de aankoop van uw auto en bedrijfswagen.

Wij kopen bedrijfswagen's en auto's van zowel particulieren als bedrijven. Het maakt ons dus niet uit of u een marge of B.T.W. bus heeft. Bij ons kunt u terecht voor de inkoop van alle auto's met of zonder schade  in tegenstelling tot veel andere websites.
 

ALTIJD EEN GOEDE PRIJS AUTO VERKOOP SITE

Zoals bekend kunt u bij ons terecht voor alle gebruikte auto's en bedrijfswagen's. En juist doordat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van bestelauto's of schadeauto's voor consumenten zoals u, kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Uiteraard een prijs gebaseerd op de huidige marktwaarde.
 

SNELLE VERKOOP | AUTO VERKOOP SITE

Door gebruik te maken van onze service bent u verzekerd van een snelle en zeer veilige transactie.

Wij weten dat u als ondernemer met al uw werkzaamheden behoorlijk tijd tekort komt. En door gebruik te maken van onze specialisatie bespaart u veel kostbare tijd en een hoop moeite. Door het Inkoopformulier nauwkeurig in te vullen, kunnen wij direct een taxatie doen zodat alles snel en vlekkeloos geregeld wordt.
 

BEDRIJFSWAGEN INRUILEN

Bent u van plan om een nieuwe bedrijfswagen te kopen? Denk dan goed na of inruilen wel zo verstandig is. In bijna alle gevallen betaalt u bij inruil namelijk teveel voor de nieuwe bedrijfswagen zonder dat u daar weet van heeft.

Een hoge inruilprijs lijkt altijd aantrekkelijk maar dat is niet waar een goede deal uit bestaat. Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen dat u onderaan de streep liever minder betaalt voor de nieuwe auto dan dat u voor een hoge inruilprijs gaat. Een hoge inruilprijs betaalt u zelf indirect aan mee en daar kunt u niet over onderhandelen. De korting die u krijgt door niet in te ruilen kunt u wel over onderhandelen bij uw merkdealer en met onze hulp bent u verzekerd van een betere deal die u op een nieuwe bedrijfswagen tot een paar duizend Euro kan schelen.
 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over hoe u geld kunt besparen door niet in te ruilen of wilt u direct een bieding op uw bedrijfswagen? Neem dan nu direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vul hier uw kenteken in voor het beste bod op uw bedrijfswagen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie