TOYOTA PRIUS VERKOPEN

De Toyota Prius is een hybride auto en als eerste auto van Toyota zo geproduceerd. In 1997 kwam de eerste versie op de markt. De nieuwste Prius is nog meer van de toekomst. Hij is intelligent, zuiniger en stiller dan ooit tevoren. Daarmee maakt Toyota de ervaring van een hybride nog beter.

Wil je een Toyota  Prius verkopen,maar heb je geen zin in gezeur aan de deur?Maak een afspraak met ons!Inkoop van alle type’s Toyota tevens met schade, roest of defecten.

Bij ons ontvang je direct een vrijwaringsbewijs en geld voor jouw Toyota (cash of bank).Wij zijn een RDW Erkend bedrijf en beschikken over een gratis ophaaldienst die door heel Nederland rijd.

Voordelen van een Prius

De hybride auto’s van Toyota, zoals de Prius, besparen op benzine. De CO2-uitstoot is minder. Ze kunnen zelf energie opwekken om de accu op te laden. Daarvoor heb je geen oplaadkabel nodig. Hybride auto’s zijn ontworpen om het leven gemakkelijker, zuiniger en duurzamer te maken. Er zijn twee motoren aanwezig: benzine én een accu zorgen voor een laag brandstofverbruik van maar 3,1 liter op 100 km. De motor is erg stil.

De staat van de Toyota Prius

Voor de autoverkoopplan maakt de staat van de Toyota Prius niet uit. Heeft de oude auto een kapotte motor? Rijdt hij rond zonder Apk-keuring of niet? Ook dat maakt niet uit. Kom vrijblijvend langs en laat kosteloos een offerte opstellen voor je schadeauto. Het kan zijn dat we alleen wat losse onderdelen gebruiken en deze van je overkopen voor wat ze nog waard zijn. Ga je akkoord met onze prijs? Dan halen we de auto met schade bij je thuis op en ontvang je meteen het bedrag.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie