U wilt een Toyota Hiace verkopen en bent op zoek naar een inkoper van gebruikte bedrijfwagens, bussen en bestelwagens. Liefst ontvangt u direct een bod op de Toyota Hiace om de verkoop snel te realiseren. De Toyota bus is tweedehands, gebruikt, afgekeurd, afgeschreven en het is dan ook logisch dat u snel een koper voor de Toyota Hiace zoekt. Een auto waar u niet meer in rijdt – of sterker nog: een totaal versleten Toyota Hiace waarin u niet meer mág rijden – staat alleen maar in de weg voor de deur of op het bedrijfsterrein. Een afgekeurde of sloopauto Toyota Hiace kost bovendien onnodig geld.

Inkoop gebruikte Toyota bus

Wij zijn opkoper van Toyota Hiace loop- en sloopauto’s, en van personenauto’s, bedrijfsauto’s, pick-ups, bussen, kleine trucks en andere voertuigen in het algemeen. Wij bieden u een snelle verkoop van de Toyota Hiace plus afhandeling van alle zaken die erbij komen kijken.

  • 24/7 inzetbare en landelijk actieve ophaalservice schadeauto’s, afgekeurde auto’s, sloopauto’s
  • Altijd een bod op gebruikte Toyota Hiace en andere particuliere en zakelijke voertuigen
  • Bij ophalen Toyota Hiace contante uitbetaling van de afgesproken vergoeding
  • Ophalen, opladen, slepen oude Toyota Hiace gebeurt op plaats en tijd die u het beste uitkomen
  • Vrijwaring autoverzekering en afmelding belasting wordt verzorgd

Wij verlossen u kortom van een blok aan het been, regelen nog een vergoeding voor de afgeschreven auto en zorgen dat u helemaal nergens werk aan heeft. Meer weten? Bel 085-0471797

Toyota Hiace zonder APK met schade verkopen

In veruit de meeste gevallen krijgen we het verzoek voor overnemen Toyota Hiace en weghalen van de auto als de bus (of bestelwagen of andere Hiace uitvoering) ‘op gereden’ is. Hoge kilometerstand, grote gebreken en mankementen, schade aan de carrosserie, motorproblemen, kapotte versnellingsbak; het kan vele oorzaken hebben. De gemene deler is dat de reparatiekosten te hoog geworden zijn en dat de Toyota Hiace geen geldige APK meer heeft. Hij is daardoor onbruikbaar geworden, maar u betaalt er nog altijd geld voor verzekering en belasting voor. Wilt u dat stoppen, dan dient vrijwaren van Toyota Hiace en van de hand doen noodzakelijk.

Vergoeding Toyota Hiace

Wij zijn koper van een Toyota Hiace zonder voorwaarden. Een Hiace bestelbus, een Hiace truck, wij nemen ze alle over, ongeacht bouwjaar, uitvoering en gebreken. Wij vragen u de gegevens van de auto op te zoeken en aan ons door te geven. Op basis daarvan doen wij een prijsvoorstel. De hoogte daarvan is van verschillende factoren afhankelijk, maar in de meeste gevallen kunnen we een vergoeding voor de Toyota Hiace bieden, omdat we de auto brengen naar een bij Recycling Nederland aangesloten sloperij.

Toyota Hiace laten ophalen

Neem contact met ons op en we brengen direct een bod op de Toyota Hiace uit. Zijn we het eens, dan maken we een afspraak voor het Toyota Hiace naar de sloop brengen. Wij komen de oude auto ophalen waar en wanneer het u schikt. Dit doen wij in heel Nederland en vaak al binnen 24 uur (mits gewenst). Bij die afspraak ontvangt u cash geld voor de Toyota Hiace en regelen we uw vrijwaring. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie