Een taxi bus verkopen is normaal gesproken geen werkje dat één, twee, drie is gedaan, zoals het per definitie enige tijd vergt om als ondernemer of particulier een bedrijfsauto van de hand te doen. Zit je niet te wachten op een heel proces van wachten op een bod, onderhandelen over een prijs en het vervoer van de gebruikte taxi bus? Als inkoper van tweedehands bedrijfswagens nemen wij je dat gedoe graag uit handen bij de taxi bus verkoop. De besparing van tijd en moeite betekent dus ook een besparing van geld. Met een enkel telefoontje is de verkoop direct gesloten: 085-0471797.

Oude taxi bus verkopen

Een of meerdere taxi bussen verkopen; dat besluit kan om verschillende redenen genomen zijn. Mogelijk heb je als ondernemer besloten het wagenpark van je vervoersbedrijf of taxibedrijf te verkleinen of te vernieuwen. Of ben je van plan te stoppen met het bedrijf of zijn de deuren daadwerkelijk al gesloten. De ene omstandigheid is vrolijker dan de andere, dat beseffen we. Hopelijk kunnen we er met onze snelle service bij het van de hand doen van een taxi bus aan bijdragen dat dit tenminste geen slepende zaak wordt.

Taxi bus met schade verkopen

Hetzelfde geldt voor de verkoop van een beschadigde taxi bus. Niet leuk, dus laat het dan in ieder geval snel geregeld zijn, toch? Of het nu gaat om een total loss taxi bus, een taxi bus met blikschade, waterschade, brandschade, hagelschade of welke beschadiging dan ook; wij kopen deze op. Is er sprake van een afgeschreven auto (met kapotte motor, kapotte versnellingsbak of andere kapotte of versleten onderdelen)? Deze nemen wij eveneens af. Geen slepende onderhandelingen of afgezegde afspraken: in één keer alles geregeld. 

Taxi bus opkoper | Personenwagen

Wij zijn koper van de taxi bus, ongeacht schade of gebrek, kilometers op de teller, bouwjaar, merk en type. Onze inkoopdienst is 24/7 bereikbaar en we komen taxi bussen ophalen in heel Nederland, desgewenst binnen een dag nadat we telefonisch de koop hebben gesloten. Zo kan de verkoper zich gewoon bezighouden met zijn werk, zonder veel energie te hoeven steken in de taxi bus verkoop.

Snelle verkoop gebruikte taxi bus auto

Als je een oude taxi bus laten ophalen wilt voor de verkoop of sloop, dan maken we eerst een afspraak over de vergoeding voor de taxi bus. Als we het daarover eens zijn, kunnen we meteen een afspraak maken voor de verdere afhandeling:

  • Laat ons weten waar en wanneer we de taxi bus wegslepen of ophalen kunnen en wij zijn (binnen 24 uur is mogelijk) op tijd ter plaatse
  • De chauffeur betaalt dan contant het afgesproken geldbedrag uit
  • Wij zorgen voor een vrijwaringsbewijs en afmelding van de taxi bus voor de wegenbelasting

Zo ben je werkelijk in één klap van de oude bus af. Als de taxi een sloopauto geworden was zorgen wij ervoor dat hij op duurzame wijze wordt verwerkt. De vergoeding is gebaseerd op de waarde van te recyclen materialen, dus daar worden zowel koper, verkoper als het milieu beter van. Meer weten? 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie