Taxi Inkoop

Taxi's in alle soorten en maten worden ingekocht. Taxi's voor personenvervoer, taxi's voor gehandicaptenvervoer en taxi's voor seniorenvervoer. Wij kopen taxi's van alle merken, ook als deze schade hebben opgelopen of defect zijn. Van Mercedes Benz tot Hyundai en van Volkswagen tot Tesla.

Wilt u eenvoudig en snel uw taxi verkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een uitgebracht bod is vrijblijvend, kosteloos en betrouwbaar.Wij komen uw taxi in heel Nederland gratis ophalen. Dat betekent dat u zelf geen transport voor uw voertuig hoeft te regelen als u deze wilt verkopen.

Uw taxi kan in heel Nederland gratis worden opgehaald. Als u akkoord gaat met ons bod, komen wij de taxi halen wanneer u dat wilt.

Taxi Verkopen

Wij kopen uw taxi in alle staten. Neem telefonisch contact op met 085-0471797. U mag ook uw gegevens achter laten! De waarde van uw taxi zal aan de hand van een aantal vragen worden bepaald. U ontvangt telefonisch een vrijblijvende aanbieding.

Taxi's in alle soorten en maten worden ingekocht. Of het nu gaat om ouderenvervoer, gehandicaptenvervoer of personenvervoer.Uw taxi kan in heel Nederland gratis worden opgehaald. Als u akkoord gaat met ons bod, komen wij de taxi halen wanneer u dat wilt.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie