Taxatiewebsites - Auto Verkopen

Er zijn een aantal taxatiewebsite te vinden op internet welke de waarde van je auto kunnen berekenen. Sommige kunnen het direct en bij sommige laat je je gegevens achter. Waar je direct een prijs terugkrijgt, daar wordt een rekentool op losgelaten en deze is in praktijk niet nauwkeurig. Je kunt slechts enkele parameters ingeven wat leidt tot een prijs die erg veel verschilt met de werkelijke waarde. Sites die er later op terug komen kunnen je soms een beter beeld geven. Alsnog weet je daarvan niet of de prijs wel echt reëel is. Kun je de auto verkopen voor dat bedrag? Snel en makkelijk via Autoverkoopplan.nl

Marktplaats. Veel handelaren gaan je benaderen en een zeer laag bod voorstellen waarvoor ze hem meteen komen ophalen. Hier zit men vaak niet op te wachten.

Op internet zijn er diverse hulpmiddelen om de dagwaarde auto te berekenen. Zo heeft de Autoverkoopplan.nl een rekenhulp welke een ruwe inschatting geven van hoeveel uw auto nog waard is. Ook kunt u gratis gebruik maken van een zogeheten autoveiling. Bij een autoveiling krijgt u een bod op uw auto. U meldt uw auto aan en vult nauwkeurig de gegevens in. Vervolgens kunnen autobedrijven een bod doen op uw auto. Als het bod voor u interessant is kunt u akkoord gaan en direct uw auto verkopen. Ook kunt u op deze wijze te weten komen wat men voor uw auto geeft.

 

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Gratisuwautoverkopen.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.nl

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie