Schadeauto verkopen binnen 24 uur

Je wilt snel je schadeauto verkopen. Een schadeauto snel verkopen, dat valt niet mee. Op de particuliere markt zal je weinig tot geen mensen treffen die er belang bij hebben om een schadeauto te kopen. Dus komt het er op neer dat je andere wegen zult moeten gaan bewandelen om jouw auto te verkopen. Een aanrijding is al vervelend genoeg, en dit wil je vaak het liefst snel vergeten. Wij van Autoverkoopplan.nl zijn erin gespecialiseerd om aan deze 2 uurs-verkoopservice te voldoen. Jij kan bij ons veilig, snel en zorgeloos je schadeauto verkopen volgens ons eenvoudige drie stappenplan.

  1. Je vult uw kenteken in van uw schadeauto
  2. Onze gerenommeerde schade herstelbedrijven cq dealers doen een bod op jouw auto
  3. Je kunt jouw schadeauto verkopen, al binnen 24 uur!

Schade is een ruim begrip, maar je kan met alle schades bij ons terecht. Dit kan variëren vanaf een krasje, maar ook wanneer er ernstigere schade aanwezig is. Ook niet rijdbare auto’s kan je bij ons aanbieden. Er zijn genoeg schadebedrijven of dealers bij ons aangemeld die interesse hebben in jouw schadeauto. Veel van onze bedrijven zijn BOVAG en/of FOCWA gecertificeerd. Je zal gauw genoeg zien dat je schadeauto bij de Auto Verkoop Plan vaak meer geld en tijd oplevert dan wanneer je deze op een tweedehands site zou aanbieden! Via Autoverkoopplan.nl zal jij gegarandeerd het hoogste bod voor jouw schadeauto krijgen, ongeacht de staat.

De schades mogen variëren van een kras op een bumper tot een total-loss schade. Ook als jouw auto defecten heeft of motorschade, dan bent jij bij ons aan het juiste adres! Vul dus daarom geheel vrijblijvend ons eenvoudige drie stappenplan in, en krijg vandaag nog gegarandeerd het hoogste bod op jouw schadeauto. Bij de Autoverkoopplan.nl sta je garant voor direct contant geld en een RDW-vrijwaring!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie