Sloopauto verkopen Utrecht en Gelderland

Is uw auto onherroepelijk beschadigd tijdens een ongeluk, is uw voertuig rijp voor de sloop, of zijn de kosten voor reparatie van kapotte onderdelen hoger dan de dagwaarde? Het kan zijn dat het verkopen van uw sloopauto aan een autosloperij dan een goede alternatieve optie is. Bij auto inkoop dienst in Gelderland en Utrecht bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw beschadigde voertuig. Wij bepalen aan de hand van diverse variabelen hoeveel u voor de sloopauto krijgt, en kunnen deze op elke gewenste plek in de omgeving van Gelderland En Utrecht ophalen. Bent u benieuwd naar de voorwaarden van onze ophaalservice? Wilt u weten hoeveel geld u verdient aan het verkopen van uw sloopauto? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier.

Binnen 24 uur van uw kapotte auto af

Hebt u een kapotte auto, dan wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Autoverkoopplan garandeert daarom dat wij binnen 24uur de sloopauto voor u ophalen in Gelderland en Utrecht. Via ons contactformulier zijn wij zowel dag en nacht bereikbaar, en we zijn tevens telefonisch te bereiken. Met de chauffeur van onze ophaalservice bepaalt u het inkoop bedrag wanneer deze het voertuig bij u komt ophalen. Dit bedrag, meestal tussen de 50 en 150 euro, wordt in contante betaling direct voldaan. Hebt u behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Gratis ophalen van uw sloopauto

Wilt u uw kapotte auto verkopen, maar heeft u geen tijd om deze naar de sloop te brengen? Bij onze medewerkers profiteert u van een snelle ophaalservice. Wij kunnen de sloopauto vrijwel overal in de omgeving van Gelderland  en Utrecht ( Wij zijn landelijk actief ) gratis voor u ophalen, en u direct contant het afgesproken inkoop bedrag betalen. Het verkoopbedrag zal door het ophalen niet dalen. Hebt u een ongeluk gehad? Ook daar kunnen wij de auto voor u ophalen. Wilt u weten welke voorwaarden er aan het verkopen of ophalen verbonden zitten? Vul dan ons contactformulier in.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie