Auto verkopen Tilburg

 Waar u ook een auto te koop in Tilburg hebt staan, of waar u gestrand bent met een auto met schade of een kapotte auto in Tilburg en omgeving; u kunt ervoor bij ons terecht. Wij bieden u:

·         Inkoop van de oude auto, afgeschreven of afgekeurde auto in Tilburg

·         De beste prijs voor schadeauto’s en sloopauto’s in regio Tilburg

·         Snel laten ophalen van de auto in Tilburg

·         Gratis ophaalservice sloopauto Tilburg

·         Direct contant geld voor sloopauto, total loss auto in Tilburg

·         Complete service bij weghalen oude auto

Wilt u meteen een bod op de sloopauto ontvangen? Bel dan naar 085 0471797!

 

Opkoper schadeauto, kapotte auto Tilburg

Maar even terug naar de basis: waarom bent u zoekend naar een auto opkoper in Tilburg? In de meeste gevallen worden wij benaderd door mensen die een oude auto verkopen willen, een auto met zware schade – blikschade, waterschade, stormschade, brandschade, tot en met total loss door een ongeval aan toe – of een auto met gebreken. Denk aan een auto met kapotte motor, versleten remschijven of remblokken, een kapotte koppeling of uitlaat. Zulke mankementen aan de auto vragen om dure reparaties. Bij een nieuwe auto zijn die het geld nog wel waard, maar is uw voertuig pakweg tien jaar of ouder, dan is het maar de vraag of de reparaties nog opwegen tegen de dagwaarde van de auto.

 

Afgekeurde auto verkopen Tilburg

Wat te doen met een niet meer te maken auto, een sloopauto? Verkopen via de gangbare wegen is niet meer zo makkelijk natuurlijk, aangezien je met een afgeschreven auto of een auto zonder geldige APK de weg niet meer op kunt. Maar het is wel zaak om zo’n auto snel naar de sloop te laten brengen. Zo lang de sloopauto in Tilburg bij u voor de deur, op de zaak of ergens langs de weg stil staat te staan kost hij u immers verzekeringsgeld en belastinggeld, terwijl u er niets meer aan heeft. Snel verkopen dus en snel laten ophalen.

 

Vergoeding sloopauto Tilburg

Zo’n sloopauto of schadeauto is geld waard, zeker. Wij bieden een vergoeding voor oude auto’s die is gebaseerd op de waarde van materialen en oude auto-onderdelen die mogelijk opnieuw te gebruiken zijn. Wat de afgekeurde auto waard is hangt van verschillende factoren af. Merk, type en bouwjaar natuurlijk, en daarnaast van de omvang van de schade. We vragen u om ons een beschrijving te sturen, graag met enkele foto’s toegevoegd. U ontvangt dan van ons een bod.

 

Auto naar de sloop in Tilburg

Wij brengen uw auto naar de sloperij in Tilburg waar optimale recycling van oude voertuigen wordt nagestreefd, volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland en brancheorganisatie STIBA. Vandaar ook dat wij in de meeste gevallen een vergoeding kunnen bieden voor niet meer lopende auto’s. En hebt u elders al een bod ontvangen? Probeer het dan nog eens bij ons. Wellicht krijgt u hier nog een betere prijs. De auto ophalen doen wij bovendien kosteloos. Wij doen dit in het hele land en vinden overal snel de weg. Laat ons weten waar en hoe laat we terecht kunnen voor het transport van een schadeauto. Desgewenst – en mits enigszins mogelijk qua planning – komen we hem binnen 24 uur al halen.

 

Auto laten ophalen voor de sloop in Tilburg

Zonder onderhandelingen, zonder zoeken naar een koper of een autosloperij in Tilburg de afgeschreven wagen laten ophalen is zo geregeld. Hoe gaan we te werk?

·         U belt of mailt ons de informatie door over uw sloopauto of loopauto in Tilburg

·         Op basis van uw informatie doen we u een prijsaanbieding voor de oude auto

·         U geeft aan waar en wanneer u wilt afspreken voor het weghalen van de sloopauto

·         U krijgt de vergoeding voor de oude auto contant uitbetaald door onze chauffeur

·         U ontvangt een vrijwaringsbewijs voor opzeggen van de verzekering en wij melden de auto bij de RDW af voor de belasting

Zo geregeld dus! U bespaart uzelf een hoop geregel en uitzoekwerk. Met een enkele afspraak is alles afgehandeld? Interesse? Bel ons voor een direct bod op uw auto!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie