Uw sloopauto verkopen in Haarlem ?

 

Verkoop nu uw sloopauto aan Sloopauto Verkopen Haarlem voor contant geld en gratis RDW vrijwaringsbewijs. Bel 06 – 12408016 voor de afdeling inkoop sloopauto’s en schadeauto's.

 

U krijgt dan een gespecialiseerde sloopauto inkoper aan de lijn. Aan de hand van de gegevens op de kentekenregistratie van de wagen kan hij de waarde bepalen. 

 

Sloopauto’s zijn hun gewicht in geld waard. Grotere zwaardere sloopauto’s leveren dus meer op dan lichtere kleine sloopauto’s. De oud ijzer- en metaalprijs fluctueert op de wereldmarkt. Door economische gevolgen van de Corona crisis staat de ijzerprijs onder druk. Autoverkoopplan blijft uw sloopauto inkopen voor een goede prijs! 

 

- Sloopauto’s die op zijn na een lang mobiel werkzaam leven langs de weg. 

 

- Sloopauto’s die total loss zijn na een ernstig auto ongeluk. 

 

-Sloopauto’s door de autoverzekering technisch afgekeurd vanwege zware schade. 

 

Verkoop desondanks toch aan Sloopauto Verkopen Haarlem uw sloopauto voor een faire prijs! U kunt direct met onze afdeling inkoop, taxatie en offerte telefoneren, of u door ons terug laten bellen. In beide gevallen zijn uw RDW autodocumenten van belang voor de prijsbepaling. 

 

Sloopauto Verkopen Haarlem koopt alle soorten sloopauto’s in voor autosloop, exportauto's, bedrijfsauto's en demontage en recycling van materiaal en grondstoffen. In onze sloop- en demontage bedrijf werken wij volgens de milieu wet- en regelgeving van het ministerie.

 

In geval van een sloopauto leveren we het autowrak schoon aan de Auto Recycling Nederland fabriek Sommige sloopauto’s leveren na demontage merkonderdelen voor de reparatie van schadeauto’s. Deze herbruikbare onderdelen worden door autoschadeherstellers ingezet voor vlijmscherpe reparatieprijzen. Dat spaart energie, milieu en portemonnaie. 

 

Wij werken groen met respect voor personeel, milieu, natuur en medemens. Bied u nu aan Sloopauto Verkopen Haarlem uw sloopauto aan? Het is een vertrouwd adres gespecialiseerd in de sloopauto verkoop.

 

Telefoneer nu 085-0471797 om uw sloopauto te verkopen aan Sloopauto Verkopen Haarlem voor klinkende munt en RDW- vrijwaring. 

 

Wij kopen ook onderstaande motorijtuigen op:

 

- bedrijfsauto's 

- bedrijfswagens

- bussen

- tweedehandsauto's

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie