Sloopauto Eindhoven

Heeft u een sloopauto, schadeauto of een auto waar u simpelweg vanaf wilt in Eindhoven en Tilburg en omstreken? Dan bent u bij Auto Verkoop Plan aan het juiste adres. Sloopauto Inkoop Expert haalt alle sloopauto’s op in Eindhoven en Tilburg en omstreken. Het verkopen van uw oude sloopauto hoeft niet langer een probleem te zijn. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner als het gaat om het verwijderen van sloopauto’s in Eindhoven en Tilburg.

Het is zonde om bijvoorbeeld u APK afgekeurde auto nog maanden op straat te laten staat en hiervoor nog wel wegenbelasting en verzekering te betalen. Onze sloopauto ophaaldienst kan u dezelfde dag nog helpen met verwijderen van de sloopauto. U ontvangt van onze chauffeur een RDW vrijwaringsbewijs en een vergoeding voor de sloopauto.

Gratis Sloopauto ophaaldienst Eindhoven En Tilburg | Hoogste Bod

Buiten dat u nog een hoge vergoeding ontvangt voor uw sloopauto is onze ophaaldienst in Eindhoven en Tilburg geheel gratis. Onze ervaren chauffeurs helpen dagelijks tientallen mensen in Eindhoven en Tilburg met het verwijderen van hun sloopauto. Doordat wij beschikken over volledig uitgeruste oprijwagens en deskundige chauffeurs bent u er van verzekerd dat u auto netjes word afgevoerd.

Het is niet altijd even makkelijk om afstand te doen van een auto die u jarenlang overal in en rondom Eindhoven en Tilburg heeft gebracht. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het merendeel van de auto onderdelen nog word hergebruikt en de rest op verantwoorde wijze word gerecycled.

Voordelen Sloopauto Inkoop Eindhoven en Tilburg

Bij het aanbieden van een sloopauto, schadeauto, occasion vanuit Eindhoven en Tilburg of omstreken geniet u de volgende voordelen bij Sloopauto Inkoop Expert;

  • Uw  sloopauto word dezelfde dag nog opgehaald
  • Reële vergoeding
  • Rdw Vrijwaringsbewijs
  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie