Inkoop sloopauto

Inkoop auto bedrijf Auto Verkoop Plan Nederland is onderdeel van Schadeauto Inkoop Nederland en koopt alle sloop auto’s op in heel Nederland Door onze bijzondere dienstverlening en netwerk halen wij de meeste sloopauto’s in Nederland. Bij ons heeft u direct contact met een medewerker en hoeft u niet eerst een een voicemail response systeem te doorlopen. Wij noteren alle belangrijke informatie van de sloopwagen of schadeauto en binnen een kwartier zal de chauffeur contact met u opnemen om een afspraak met u te maken op de dag die het meeste schikt.

 

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

085-0471797

 Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Auto Verkoop Plan gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het auto demontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Auto Verkoop Plan  voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Inkoop Sloopauto Centrale niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’sdefecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie