Sloopauto inkoop

 

Sloopauto inkoop doen wij dagelijks. Daar zijn wij goed in omdat wij weten wat uw auto waard is. Dat is vaak meer dan alleen maar de oud-ijzer prijs zoals u misschien ten onrechte denkt.

Als de auto die u jarenlang zijn diensten heeft bewezen toch echt aan vervanging toe is en het helaas ook geen zin meer heeft om een advertentie te plaatsen op marktplaats omdat de auto versleten is en de APK al of bijna verlopen, dan is het financieel vaak veel verstandiger om hem rechtstreeks van de hand te doen.

Dan is het wijs om te zoeken naar een goed inkoopadres. Elke autodealer, handelaar of sloopautobedrijf kan uw auto inkopen en daarna de auto afmelden bij de RDW.

U kunt dan gelijk een vrijwaringsbewijs van uw auto krijgen zodat u direct van de verplichting af bent om wegenbelasting te betalen. Let echter goed op want zoals in iedere branche lopen er natuurlijk ook fraudeurs rond.

De vraag voor u is dus niet alleen waar u de hoogste prijs krijgt maar ook dat u een betrouwbare inkoper vindt. Als uw auto verkocht moet worden en u zoekende bent naar een betrouwbaar bedrijf met het hoogste bod voor uw auto, dan bent u bij Auto Verkoop Plan aan het juiste adres.

 

Sloopauto inkoop voor de juiste prijs. Een prijs waar u blij van wordt en een prijs waar wij ook nog wat aan kunnen verdienen. Dat is waar het voor u en voor ons om gaat. Natuurlijk is de prijs sterk afhankelijk van merk, type, bouwjaar en model.

Vooral ook de vraag naar bepaalde typen onderdelen bepaalt de hoogte van de prijs. Dat is vaak een kwestie van goed rekenen en tellen. Wij hebben heel veel kennis van elk merk en model maar natuurlijk kan het helpen als u foto’s heeft van de auto.

Stuur ons die digitaal met uw aanvraag formulier. Wij krijgen dan een veel beter beeld, want zit er bijvoorbeeld wel of geen schade op, heeft de auto bijvoorbeeld lichtmetalen velgen. Dat soort zaken is ook bij schadeauto’s van belang. Vul het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een eerlijk bod.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie