Sloopauto verkopen?

Auto’s ophalen is onze specialiteit, van exportauto tot autowrak. Wij verrichten deze werkzaamheden zeven dagen per week, door heel Nederland. Wij vervoeren uw auto naar de bestemming die u wenst, vanaf elke locatie.

Uitgezonderd de snelwegen: dit is wettelijk voorbehouden aan Rijkswaterstaat. Vanaf het dichtstbijzijnde benzinestation of parkeerplaats zorgen wij voor verder transport. De afhaallocatie hoeft niet bij u voor de deur te zijn: ook vanuit garages of vanaf de parkeerplaats kunt u gebruikmaken van onze service. Betreft het een betaalde parkeerplaats? Wij doen ons uiterste best uw auto met spoed te verwijderen, teneinde u kosten te besparen.

Volgens de geldende wet- en regelgeving in Nederland zorgt Parkeerbeheer van elke gemeente voor het laten verwijderen van auto’s met gebreken die langere tijd langs de weg staan. In opdracht van alle gemeentes in Nederland halen wij iedere niet meer rijdbare auto op. Belt u ons in zo’n geval liever zelf: Wij berekenen geen ophaalkosten en vaak levert uw auto zelfs nog iets op.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie