Wat is de waarde van mijn schadeauto?

De snelste manier om daar achter te komen, is door middel van een gratis taxatie. Wij bepalen aan de hand van vier indicatoren direct de dagwaarde van uw auto. Ten eerste is de kilometerstand belangrijk: hoe meer kilometers de auto heeft gelopen, hoe minder hij waard is. Ten tweede is het bouwjaar bepalend: hoe ouder de auto, hoe lager de waarde. Ten derde speelt de staat van de auto een cruciale rol: de opgelopen schade na een ongeluk verlaagt vanzelfsprekend de dagprijs. Tenslotte kunnen de aanwezige accessoires de waarde juist verhogen. Een goed werkende airco of dure radio kunnen zomaar honderden euro’s extra opleveren.

 

Wanneer is een auto total loss?

Een auto kan op twee manieren total loss zijn. Is hij technisch total loss dan is het simpelweg niet meer mogelijk om de auto in de oude staat te herstellen. Meestal is dat het gevolg van een ongeluk. Een auto kan ook economisch total loss zijn. Dan zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde minus de restwaarde. Het is financieel niet meer lonend om de wagen te repareren.

 

Welke kosten zijn er verbonden aan de verkoop van mijn schadeauto?

Als u in zee gaat met Autoverkoopplan betaalt u helemaal niets. Wij taxeren de auto gratis voor u en komen hem in heel Nederland kosteloos ophalen. U hoeft alleen maar akkoord te gaan met het bod. Wij komen dan langs met het afgesproken bedrag en nemen de auto direct mee. Ook het vrijwaringsbewijs kost u niets. Zodra wij de auto hebben opgehaald, bent u vrijgesteld van apk en stopt u met het betalen van verzekeringspremies en wegenbelasting,

 

Wat is een vrijwaringsbewijs?

Auto’s in Nederland worden op naam geregistreerd. Met het vrijwaringsbewijs is verzekerd dat de auto niet meer op uw naam staat. U bent niet langer de kentekenhouder en daardoor niet meer verantwoordelijk voor de auto en verzekering.

Sloopauto opkoper

Bent u op zoek naar een ervaren sloopauto opkoper? Welkom bij Autoverkoopplan! Hier kunt u snel en efficiënt uw sloopauto laten opkopen. Bij Autoverkoopplan werken wij met een groot netwerk in heel het land. Zo kunnen wij u altijd direct van dienst zijn. Doordat wij werken met geselecteerde autobedrijven weet u zeker dat uw sloopauto correct wordt opgehaald.
Als sloopauto opkoper hebben wij interesse in alle soorten auto’s van diverse merken. Uw bedrijfsauto is ook van harte welkom! Als tegenprestatie bieden wij een directe betaling, contact of via de bank. De vrijwaring van uw sloopauto regelen wij direct op locatie. Naast sloopauto opkoper zijn wij ook een erkend bedrijf voor de afgifte van uw RDW vrijwaring.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie