Hartelijk welkom op de Beste Auto Verkopen Site van Nederland.
Wij zijn een nationaal georiënteerd bedrijf en halen alle sloopauto’s en schade auto’s op in alle plaatsen van Nederland. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij overal een auto ophalen. Of het nu bij u voor de deur is of op een afgelegen parkeerplaats: Beste Sloopauto Verkopen Site van Nederland staat voor u klaar!

Wij nemen u de zorg over uw sloopauto graag uit handen. Wij zijn vriendelijk voor milieu en uw portemonnee.

Uw voordelen:

  • Uw auto wordt opgehaald wanneer het u het best uitkomt. óók ’s avonds of in het weekend en óók in spoedgevallen. U hoeft hierbij niet bang te zijn voor extra kosten! Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar.
  • Wanneer wij uw auto ophalen, ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs en het bedrag dat uw auto waard is. Wij melden het voertuig voor u af bij de RdW en de Belastingdienst. Bent u benieuwd naar de restwaarde van uw auto? Bel ons gerust voor een reëel bod.
  • Als landelijke organisatie halen wij de meeste schade- en sloopauto’s op van Nederland. Door ons grote netwerk vinden wij voor uw auto de bestemming die u als verkoper het meest oplevert.
  • Wij werken uitsluitend met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Deze erkende bedrijven werken strikt volgens milieuwetten en regelgeving. Zij bieden daardoor niet alleen een snelle, maar ook een vakkundig en betrouwbare service aan.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie