Sloopauto verkopen Purmerend | Eenvoudig En Snel

Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen in Purmerend?

Uw sloopauto verkopen in Purmerend is de eenvoudigste zaak van de wereld bij onze inkoopdienst. Het is nooit leuk als u auto er plotseling mee ophoudt. Vaak gebeurt dat op een ongunstig moment en kan het hoge kosten met zich meebrengen. Dan denkt u er misschien over om uw sloopauto te verkopen in regio Purmerend? Maar wat moet u daar precies voor doen? Het antwoord is: één belletje naar ons toe plegen of het contactformulier op de website invullen. Wij regelen namelijk alles voor u en zorgen dat u netjes en tevreden van uw oude of defecte auto afkomt.

Ik wil mijn sloopauto verkopen in regio Purmerend en neem contact met jullie op, hoe gaat het verder?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zal een van onze ervaren medewerkers u te woord staan. Allereerst informeren wij naar het type van de auto, de kilometerstand en de staat van de sloopauto in spe. Wanneer de informatie duidelijk is kunnen wij u direct al telefonisch een waarde-indicatie geven. Gaat u akkoord, dan kan er gelijk een afspraak gemaakt worden om de auto bij u of op een door u gewenste locatie op te halen. Onze sloopauto-ophaaldienst is actief in heel Nederland.

Op locatie

Wanneer onze ophaaldienst op de afgesproken plaats gearriveerd is, wordt alles in een mum van tijd netjes geregeld. U voorziet ons van de sleutels en de juiste autopapieren en wij schreven de auto over. Daarbij ontvangt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs en in contant geld het afgesproken bedrag. Heel eenvoudig dus. U slaat twee vliegen in een klap want u bent én van uw oude auto af waar u nog wegenbelasting voor moet betalen én u heeft een mooi contant bedrag direct tot uw beschikking. Een sloopauto verkopen in Purmerend is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bel ons op, wij zijn u graag van dienst.

We zullen de voordelen hieronder nogmaals voor uw opsommen:

· Direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs

· Direct beschikking over contact geld

· Geheel vrijblijvend en gratis taxatie van het betreffende voertuig

· Groot netwerk van oprijwagens en vrachtwagens.

· Dezelfde of de volgende dag een vervolgafspraak.

. Uw auto kunt u ook via onze WhatsApp aanbieden.

– Snelle service en ondersteuning.

Wilt u uw sloopauto verkopen in Purmerend en omgeving? Wilt u misschien weten wat deze nog opbrengt? Neem dan geheel vrijblijvend vandaag nog contact op met onze inkoopdienst. Door ons uitgebreide netwerk bieden wij u de beste prijs voor uw kapotte auto, regelen wij de gehele overdracht en komen wij kosteloos bij u langs. Dezelfde of de volgende dag! Wij helpen u graag verder.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie