24/7 snel ter plaatse in Haarlem | Sloopauto Inkoop | Schadeauto - Exportauto - Defecte Auto

Wanneer Sloopservice Nederland uw sloopauto inkoopt in Haarlem, is de ophaaldienst snel ter plaatse om de auto op te halen. Wij kopen niet alleen sloopauto’s in, maar ook auto’s met schade, auto’s die defect zijn of auto’s met technische problemen. De onderdelen van deze auto’s zijn vaak nog bruikbaar en leveren u dan ook een mooie vergoeding op. Deze vergoeding krijgt u direct uitbetaald wanneer wij uw sloopauto inkopen in Haarlem. U kunt dus direct op zoek naar vervangend vervoer. Door de gunstige ligging van de samenwerkende autosloperijen in de omgeving van Haarlem, wordt u auto altijd kosteloos en snel opgehaald.

 

Autoverkoopplan werkt enkel samen met officieel erkende autodemontage bedrijven in Haarlem. Deze officieel erkende bedrijven zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Omdat wij samenwerken met dit soort autodemontage bedrijven kunnen wij u verzekeren dat uw sloopauto of schadeauto milieuvriendelijk wordt gedemonteerd. Tijdens de recycling van de auto worden bruikbare onderdelen gescheiden van niet-bruikbare onderdelen en overige stoffen en materialen. Niet-bruikbare onderdelen worden gerecycled en schadelijke stoffen worden zorgvuldig verwerkt, zodat deze niet in het milieu terecht komen.

 

Wilt u uw sloopauto verkopen in Haarlem? Hier kunt u uw sloopauto of schadeauto direct aanmelden. Autoverkoopplan is 7 Dagen bereikbaar via WhatsApp: 06 – 12408016. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie of andere vragen.Autoverkoopplan draagt zorg voor het transport van uw sloopauto of schadeauto. Dat betekent dat wij uw auto ophalen in Haarlem zonder dat u daar iets voor betaald. Dit doen wij bijvoorbeeld in de wijk Oude Stad, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier en Duinwijk. Waar uw sloopauto zich ook bevindt, Autoverkoopplan laat hem ophalen door één van de samenwerkende autosloperijen en zij verwerken deze. Het maakt niet uit of het gaat om een personenauto die rijp is voor de sloop, een bedrijfswagen of een busje; Autoverkoopplan Sloopauto Inkoop Service helpt u graag. Lees meer over de inkoop van sloopauto’s door Autoverkoopplan

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie