Sloopauto Amsterdam

Heeft u een sloopauto, schadeauto of een auto waar u simpelweg vanaf wilt in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij Auto Verkoop Plan aan het juiste adres. Sloopauto Inkoop Expert haalt alle sloopauto’s op in Amsterdam en omstreken. Het verkopen van uw oude sloopauto hoeft niet langer een probleem te zijn. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner als het gaat om het verwijderen van sloopauto’s in Amstelveen.

Het is zonde om bijvoorbeeld u APK afgekeurde auto nog maanden op straat te laten staat en hiervoor nog wel wegenbelasting en verzekering te betalen. Onze sloopauto ophaaldienst kan u dezelfde dag nog helpen met verwijderen van de sloopauto. U ontvangt van onze chauffeur een RDW vrijwaringsbewijs en een vergoeding voor de sloopauto.

Gratis Sloopauto ophaaldienst Amsterdam | Hoogste Bod

Buiten dat u nog een hoge vergoeding ontvangt voor uw sloopauto is onze ophaaldienst in Amsterdam geheel gratis. Onze ervaren chauffeurs helpen dagelijks tientallen mensen in Amsterdam met het verwijderen van hun sloopauto. Doordat wij beschikken over volledig uitgeruste oprijwagens en deskundige chauffeurs bent u er van verzekerd dat u auto netjes word afgevoerd.

Het is niet altijd even makkelijk om afstand te doen van een auto die u jarenlang overal in en rondom Amsterdam heeft gebracht. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het merendeel van de auto onderdelen nog word hergebruikt en de rest op verantwoorde wijze word gerecycled.

Voordelen Sloopauto Inkoop Amsterdam

Bij het aanbieden van een sloopauto, schadeauto, occasion vanuit Amsterdam of omstreken geniet u de volgende voordelen bij Sloopauto Inkoop Expert;

  • Uw  sloopauto word dezelfde dag nog opgehaald
  • Reële vergoeding
  • Rdw Vrijwaringsbewijs
  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie