Sloopbedrijf sloopauto in Utrecht

Uw sloopauto, de auto die klaar is voor de sloop, slepen wij weg vanaf uw locatie. Het maakt niet uit of de sloopauto nu bij u thuis staat of bij uw kantoor. Autoverkoopplan sleept gratis en veilig en vakbekwaam uw auto weg.
Neem direct contact op (06 12408016) en raak snel van uw sloopauto af.

Betrouwbare sloperij in Utrecht

Autoverkoopplan werkt samen met erkende sloperijen in heel Nederland. Al onze partners zijn aangesloten bij de Rijksdienst Wegverkeer (RDW), Auto Recycling Nederland (ARN) en brancheorganisatie STIBA. Dat betekent dat het betrouwbare autosloperijen zijn, die sloopauto’s verwerken op verantwoorde en duurzame wijze.

Snelle sloopauto ophaaldienst Utrecht

Zelf helpen wij u bij het snel naar de sloperij vervoeren van schadeauto’s. Wij spreken daarvan – ook wel van sloopauto’s – als de dagwaarde niet meer opweegt tegen de reparatiekosten. Is uw auto kapot en/of afgekeurd? Dan is het beter om hem snel van de hand te doen. Zo lang het voertuig voor de deur staat blijven wegenbelasting en autoverzekering immers lopen. Met onze ophaaldienst kunnen we kapotte auto’s ophalen, overal in het land en binnen 24 uur.

Vergoeding voor kapotte auto Utrecht

De demontagebedrijven waarmee wij samenwerken, scheiden alle metalen, materialen en vloeistoffen uit de wagens. Deze vertegenwoordigen nog een bepaalde waarde, evenals de nog goede onderdelen. Daardoor kunnen we in veel gevallen een vergoeding voor sloopauto’s betalen, die natuurlijk afhankelijk is van de staat van het voertuig, merk en bouwjaar.

Heeft u vragen over de waarde van uw auto? Neem dan contact op met de Autoverkoopplan via het contactformulier op deze website of via 085-0471797. Wij helpen u graag aan meer informatie!

Autosloperijen Utrecht Ophaaldienst

is het adres waar u uw sloopauto of schade auto aan kunt verkopen. Wij kopen ook alle kapotte en defecte auto’s van particuliere autobezitters. Een apk afgekeurde auto heeft meestal ook nog een aanzienlijke restwaarde ten opzichte van een sloop auto. Een auto naar de sloop brengen is onze specialiteit. Wij halen alle sloop auto’s en schade auto’s op in Utrecht en alle plaatsen en gemeentes daarom omheen.

Een tweedehands auto kunt u verkopen op vele sites op internet. Door de economische ontwikkelingen is de automarkt veranderd en lukt het vele particuliere autobezitters niet om hun goede auto of auto met enige mankementen te verkopen via deze site. De Autosloperij Utrecht geeft altijd nog een reëel bedrag voor een tweedehands auto die niet verkocht kan worden.

Auto naar de sloop Utrecht

Zoekt u een transportbedrijf om uw auto naar de sloop te brengen? Als u contact met ons opneemt op 0612408016 kunnen we uw afgeschreven auto ophalen binnen een dag, of in ieder geval op een moment dat het u goed uitkomt.

  • Onze chauffeur haalt auto voor de deur op
  • Hij neemt tevens een vrijwaringsbewijs mee waarmee u de autoverzekering kunt opzeggen
  • De auto wordt voor u afgemeld voor de wegenbelasting
  • Vaak betalen wij nog een vergoeding voor sloopauto’s
 

Sloperij Utrecht 7 dagen per week en 18 uur per dag bereikbaar om bovengenoemde autobezitters goed en volledig te informeren over de restwaarde en mogelijkheden van de sloopauto , schade auto , defecte auto , kapotte auto , gebruikte auto’s , APK afgekeurde auto en tweede hands auto’s.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie