Seat Verkopen Binnen 2 Uur?

Wilt u een Seat verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van Seat. Wij kunnen uw oude Seat vandaag nog van u overnemen, ongeacht de staat. Ook auto’s met schade, zonder keuring en met hoge kilometerstanden zijn welkom bij ons en kunnen rekenen op zeer goede prijzen. Dit dankzij onze unieke internationale samenwerking met tweedehands Seat-specialisten.

Laat uw Seat nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren om direct te profiteren van:

 • Gratis taxatie zonder verplichtingen
 • Gratis ophaaldienst in Nederland en België
 • Direct geld (cash of via bank)
 • Standaard de hoogste prijs, ook bij defecten
 • RDW-erkende auto opkoper
 • Stap 1: Gratis uw Seat laten taxeren

  Om te bepalen wat uw Seat waard is berekenen onze taxateurs de waarde ervan. Dit doen zij aan de hand van de gegevens die u ons geeft bij het invullen van het taxatieformulier. Vul dus simpelweg het formulier in op deze pagina. Vrijwel direct ontvangt u dan van ons een mailtje met de waarde van uw wagen. Dit is dan ook gelijk ons bod.

  Stap 2: Accepteer ons bod

  Het enige wat u dan nog hoeft te doen om direct uw Seat te verkopen is ons bod accepteren. Dit kan door simpelweg een mailtje terug te sturen met iets als “Ja, ik wil (mijn Seat verkopen voor export)”. Bellen kan natuurlijk ook!

  Stap 3. Afspraak om de Seat gratis op te halen

  Nadat wij van u een bevestiging hebben ontvangen, nemen we contact met u op. We maken dan een afspraak om uw Seat gratis bij u thuis op te komen halen. Dit kan door heel Nederland en België en we komen alleen wanneer u dat wenst. Wilt u dat we morgen al komen? Dan komen we morgen. Wilt u volgende week vrijdag om tien over drie? Dan komen we volgende week vrijdag om tien over drie.

  Stap 4. Gratis Seat ophaaldienst

  Op het afgesproken tijdstip staan we bij u op de stoep. We laden dan uw auto op onze oplegger, maar niet voordat we alles in orde hebben gemaakt. U krijgt van ons een vrijwaring, een getekende verkoopovereenkomst en natuurlijk uw geld. Pas als alles in orde is rijden we weg en zorgen we dat uw oude Seat een nieuwe toekomst krijgt.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie