Er zijn verschillende manieren om een ​​kapotte auto te verkopen. Grote blutsen en zelfs voortuigen die uit een ongeval komen kunnen worden verkocht via bergingskavels en andere dealers van tweedehands onderdelen. Daarnaast kan u uw auto vaak verkopen aan gespecialiseerde bedrijven die kapotte en schadegevallen opkopen.

Beoordeel de schade aan uw auto

Voordat u een goede schatting kunt maken van de hoeveelheid geld die u kunt verdienen aan uw voertuig, moet u weten hoeveel geld de auto waard is. Laat een monteur het voertuig inspecteren en geef u een rapport over de algemene staat van het voertuig en ook over de toestand van de verschillende belangrijke systemen in de auto. Het is belangrijk dat u weet of bepaalde onderdelen nog steeds goed werken, omdat dit invloed heeft op de manier waarop u het voertuig later op de markt brengt.

Daarnaast kunt u op https://www.autoverkoopplan.nl/ uw nummerplaat ingeven om per telefoon een eerlijke schatting te verkrijgen.

Repareer het voertuig

Wanneer er weinig schade aan het voertuig is kan u deze schade natuurlijk ook laten repareren. Indien het voertuig uit een ongeval komt kan dit handenvol geld kosten en is het beter en makkelijker om uw auto in deze toestand te verkopen.

Indien uw voertuig enkel blikschade geleden heeft kunt u dit laten herstellen in de garage om uw voertuig op die manier makkelijker te verkopen. Houd er wel rekening mee dat sommige reparaties meer kunnen kosten dan uw auto waard is. Weeg de kosten en baten van reparatie dus goed af.

Daarnaast moet u potentiele kopers altijd op de hoogte stellen van de vroegere staat van de auto – zeker wanneer de auto betrokken was in een ernstig ongeval. Dit kan mensen afschrikken en de verkoop van uw voertuig bemoeilijken. Indien de kost van de reparatie te hoog is verkoopt u uw voertuig best aan een koper zoals autoverkoopplan.nl

Verkoop de auto aan een opkoper

De gemakkelijkste optie voor iemand met een kapotte of ernstig beschadigde auto is om het voertuig te verkopen aan een opkoper.

Opkopers zoals autoverkoopplan.nl zorgen ervoor dat u uw auto makkelijk en snel kan verkopen. Daarnaast bieden zij ook een eigen ophaal service aan zodat u enkel maar hoeft te tekenen en het geld moet ontvangen.

Wat doen opkopers nou met kapotte auto’s of schadegevallen? Als de auto hersteld kan worden werkt het team van de opkoper aan de auto zodat deze later weer verkocht kan worden. Indien de schade te groot is verkoopt de opkoper onderdelen van de auto door aan garages en particulieren die auto-onderdelen zoeken.

Wanneer u uw auto verkoopt aan een opkoper zoals autoverkoopplan.nl krijgt u vaak het meeste geld voor uw schadeauto.

Waarom uw auto verkopen aan autoverkoopplan.nl

Bij autoverkoopplan.nl ontvangt u binnen de twee uur een bod, dit is in tegenstelling tot andere bedrijven waar u vaak een lange tijd moet wachten op een initieel bod.

Autoverkoopplan.nl is tevens een directe opkoper en geen tussenpersoon. Dit betekent dat er geen vreemde personen aan de deur komen, u hebt enkel contact met gespecialiseerde medewerkers en experten van autoverkoopplan.nl

Als bedrijf kopen wij ook bedrijfswagens en auto’s zonder mankementen in. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het aanmelden of ophalen van je wagen.

Ieder bod dat wij maken op uw wagen is vrijblijvend. Wij betalen ook ter plekke contant of maken indien gewenst het geld per direct over.

Geef uw nummerplaat in op onze website en ontvang vandaag nog een bod!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie