Schadeauto verkopen Wageningen

Verkoop nu uw schadeauto of auto via mobiel 06 12408016 aan Schadeauto verkopen Wageningen. Wij kopen in Wageningen stad en omgeving alle auto's, sloopauto’s en exportauto's op. Als gecertificeerd schadeauto en demontagebedrijf voldoen wij aan alle door de brancheorganisaties gestelde kwaliteit normen. Een vertrouwde keuze om uw schadeauto door ons te laten verwerken. Wij verhandelen meerdere categorieën personen en bedrijfswagen. Op deze pagina kunt u uw keuze maken, en de daaraan gekoppelde ideale manier om uw schadeauto aan ons aan te bieden. Altijd op basis van de RDW registratie op de autodocumenten, aangevuld met uw informatie. Onze inkopers zijn ervaren en geschoolde medewerkers die u graag van dienst zijn.

Maak gebruik van het e-mailformulier, aangevuld met digitale foto’s van uw motorvoertuig!

Schadeauto verkopen in regio Wageningen

Voor een prompte reactie van onze afdeling inkoop, met waarde- en prijsindicatie.  De Buitendienstafdeling draagt zorg voor het afhandelen van de transactie bij een definitieve verkoop aan Sloopauto of schadeauto verkopen Wageningen. De chauffeur van de sleepwagen bepaalt de exacte prijs en schrijft u zowel een rekening als het vrijwaringsbewijs RDW uit. Tenslotte cash betaald! Wij verhandelen auto’s volgens het protocol van de brancheorganisaties en ARN en RDW.

Bel nu mobiel 06 12408016 voor een verkoopgesprek met onze inkoop afdeling. Of maak gebruik van de bel terug service door uw naam en telefoonnummer in te vullen.

Schadeauto verkopen in Wageningen: alle type merken auto's en bedrijfswagen's

Auto verkopen Wageningen verhandelt diverse typen personenauto’s:

1 – Schadeauto? Wij demonteren de waardevolle onderdelen voor hergebruik bij het autoschadeherstelbedrijf. Het wrak wordt in de Auto Recycling Nederland fabriek verwerkt tot diverse metalen voor de hoogovens. Andere materialen met de Post Shredder Technology tot recyclebare grondstoffen voor nieuwe producten uit gesorteerd.

 2 – Lichte schadeauto’s en occasions? Als uw wagen slechts ‘cosmetische schade’ heeft en niet te oud is, met weinig kilometers en jonge APK keuring, doen wij een bod. Dat geldt evenzo voor diverse merken en typen personenvoertuigen, afhankelijk van het actuele vraag en aanbod.

Schadeauto verkopen Wageningen verhandelt diverse typen bussen en bedrijfswagens

Een enorme automobiel wagenpark van allerhande merken en typen bedrijfswagens dient het bedrijfsleven om de goederen en diensten bij het publiek aan de man te brengen en bezorgen.

3 – Bestelbussen.

De VW bus & Transporter en de Ford Transit hebben de afgelopen decades de trend gezet voor het compacte personeelsvervoer en goederentransport. Inmiddels is het aanbod in merken en typen enorm gevarieerd. Bied uw bus per e-mail aan, met digitale foto’s, voor onze snelle reply-mail.

4 – Lichte vrachtwagens voor BE/rijbewijs.

Deze handzame vrachtwagens die nog met een BE/rijbewijs bestuurd mogen worden vormen de ruggengraat van de logistieke bedrijven die door heel Nederland de bestellingen bezorgen.

Hetzij aan het midden- en kleinbedrijf en winkels, of de consument van de webwinkels.

Nu via e-mailformulier, met digitale foto’s, ten behoeve van inkoop en waardebepaling. Vervolgens bellen wij u zo snel mogelijk voor het persoonlijke verkoopgesprek. Voor advies en info bel nu direct mobiel 0638505038 of de bel terug service.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie