Auto verkoop sites

Menig mens denkt bij een auto verkoopsite als eerste aan een websites zoals Marktplaats.

Niet zonder reden, want als het aankomt op advertentiesites, dan is Marktplaats de website met de meeste gebruikers. Maar ook pagina's zoals Speurders, of Tweedehands.nl zijn pagina's waar auto's worden verkocht. Dit zijn echter websites waar men een auto particulier kan verkopen. Soms met alle ongemakken van dien.

Onzinbiedingen, louche figuren aan de deur, proefritten en eigenlijk vooral een hoop gedoe. Menig autoverkoper komt jammer genoeg, tijdens een particuliere verkoop, vaak bedrogen uit. Net zoals een auto kopen op deze manier nog te vaak voor teleurstellingen zorgt.

Deze problemen zijn echter niet te wijten aan de auto verkoopsites Maar aan het feit dat de meeste mensen over te weinig 'know how' beschikken om correct in te schatten hoeveel een auto moet opleveren en mag kosten. En hier wordt helaas nog veel te vaak misbruik van gemaakt.

Moet ik alle auto verkoopsites zijn dan vermijden?

Daar kunnen wij heel kort over zijn: Nee!
Er zijn namelijk genoeg auto verkoopsites die je graag een 'handje helpen' met de ver-, of aankoop van een auto. Anoniem, veilig en snel! Als bemiddelaar tussen jou en auto opkopers.

Bij Autoverkoopplan.nl meldt je jouw auto binnen vijf minuten aan. Als je auto is goedgekeurd door één van onze medewerkers. Dan kunnen de aangesloten, erkende auto inkopers bieden op het voertuig. Dit bod accepteer jij, als verkoper, met slechts één druk op de knop. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor het gebruik van onze diensten.

Voordelen: 

In een paar stappen uw auto verkopen

Uw auto verkopen gaat heel makkelijk in een paar stappen.

  1. U meldt uw auto bij ons aan door middel van uw kenteken.Gratis en nergens vast!
  2. Binnen twee uur ontvangt u van ons vrijblijvend het hoogste bod op uw auto. Dat kan zowel telefonisch als per mail.
  3. Als u hiermee akkoord gaat kunnen we de auto bij u ophalen, waarna u het bedrag contant van ons ontvangt. Daarnaast ontvangt u ook direct uw vrijwaringsbewijs. Zo verkoopt u makkelijk en zonder gedoe uw auto.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie