Zoekt u een schadeauto opkoper in Maastricht? Autoverkoopplan.nl haalt schadewagens op in Limburg en in de rest van België. Wanneer u op ons vrijblijvende bod ingaat halen wij uw schadeauto op elk locatie in België op. Het verkopen van uw schadewagen brengt geen extra kosten met zich mee.

 

Schadeauto verkopen in Limburg en Maastricht: de mogelijkheden op een rij

Wanneer u een schadeauto wilt verkopen zijn er uiteraard verschillende mogelijkheden. U kunt een advertentie op een platform als marktplaats zetten of u kiest voor een dealer. Autoverkoopplan.nl begrijpt dat beide mogelijkheden veel tijd van u eisen. Ons bedrijf geeft sinds 2005 dan ook de gelegenheid om het verkopen van uw auto-ongeval een stuk sneller te doen.

U weet precies wat u te wachten staat. Wanneer u uw auto te koop aanbiedt wordt er binnen 2 uur een taxatie gedaan en een bod uitgebracht. Wij kopen in principe alle soorten schadeauto’s vanaf bouwjaar 2003. Het maakt niet uit of de auto een hoge kilometerstand, kapotte motor heeft of wanneer er sprake is van schade. Het maakt zelfs niet uit wanneer een auto is afgekeurd, zelfs in dat geval is het mogelijk om een bod uit te brengen. Wij weten dat dit via de meeste kanalen in Limburg en Maastricht niet gebruikelijk is en juist dat maakt deze service zo uniek.

Wanneer wij een bod op uw auto uitbrengen komen hier geen verdere kosten voor kijken.

  • U ontvangt de verkoopprijs zoals wij deze bieden.
  • Wij komen graag met u contact wanneer u een schadeauto aan ons wilt verkopen.
  • Vul ons inkoopformulier in of neem contact op via de telefoon of per e-mail. Wij rekenen geen kosten voor het transport in Nederland.

   Wij rekenen ook geen taxatiekosten of administratieve kosten.

 

Vrijblijvend een bod ontvangen en uw schadewagen verkopen in Limburg en Maastricht

Komt u uit Limburg of Maastricht en zet u de auto het liefst zo snel mogelijk te koop? Volg dan het volgende stappenplan om uw auto te koop aan te bieden:

1. Verzamel de details van uw auto en vul ons inkoopformulier in.

2. Ontvang binnen 2 uur een bod op uw auto.

3. Wanneer u akkoord gaat maken wij graag een afspraak om de auto op te halen. In principe zijn wij dagelijks beschikbaar voor transport.
4. Wij betalen cash of per pin wanneer u ons bod accepteert.

Al onze acties zijn vrijblijvend en volledig transparant. Wanneer u vragen heeft maakt dit niet uit en staan wij u graag te woord.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie