Schadeauto verkopen | Auto inkoop site

 

Mocht u uw schadeauto willen verkopen en weet u niet goed waar u dit het beste kunt doen? Dan kunt u dit het beste bij ons doen! Wij krijgen vaak de vraag: waar kan ik (mijn) schadeauto verkopen? Bij ons is dit erg makkelijk, wij taxeren namelijk de waarde van uw schadeauto. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u binnen 2 uur een bod ontvangt. Mocht er uiteindelijk een deal ontstaan dan zorgen wij ervoor dat uw schadeauto opgehaald wordt. Brengt u de auto liever zelf? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk!

 

Voordat wij uw schadeauto kopen is het belangrijk dat u controleert of uw auto aan de voorwaarden voldoet. Wij kopen alle type merken  ( schade ) auto's en bedrijfswagen's. Wij doen niet aan het inkopen van schadeauto’s en de auto mag niet eerder gebouwd zijn dan het bouwjaar 2002. Op het moment dat de auto is ingevoerd uit het buitenland dan is een volledige onderhoudshistorie vereist waarbij de KM-stand aantoonbaar is. Als uw schadeauto aan deze voorwaarden voldoet en niet meer dan 50.000 euro waard is, dan hebben wij een heel goed bod voor u.

 

Hier kan ik (mijn) schadeauto verkopen!

Wij zijn al sinds 2005 bezig met de inkoop en het verkopen van schadeauto’s. Dit zorgt ervoor dat wij een groot netwerk hebben. Het is voor ons dan ook altijd mogelijk om een mooi bod op uw voertuig te doen. Wij hebben een goede naam binnen onze branche en dit is niet voor niets. Wij communiceren namelijk erg goed met de klant en wij zijn altijd eerlijk. Dus mocht u zich afvragen: waar kan ik (mijn) auto verkopen voor een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan namelijk voor u klaar met het beste bod.

 

Onze Voordelen:

 
Snel en eenvoudig!
U ontvangt direct geld
Wij zijn direct koper, dus geen tussenkomst van derde partij, dus hogere prijs
Contact met 1 persoon, dus korte lijnen
Eigen ophaalservice
U bepaalt de wijze van betalen, contant of per bank
U mag de tijd van levering bepalen
Uw auto brengen is ook mogelijk
Meerdere auto’s tegelijk verkopen aan ons, altijd mogelijk
Het belangrijkste, een betrouwbaar inkoopkanaal

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie