Is uw auto totaal loss of alleen schade?

Onze schade-experts zullen een auto met schade beoordelen op diverse punten. Op basis van een aantal criteria wordt er bepaald of het een schadeauto betreft of een auto is die we totaal loss verklaren. Niet dat dat een probleem is want ook een auto totaal loos verkopen behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen bij tweedehands schadeauto inkoop door ons

  • Onze 24 uur ophaalservice is door het hele land en helemaal gratis!
  • U heeft een zorg minder wat betreft de doorlopende kosten van uw voertuig.
  • Het afgesproken bedrag ontvangt u cash in handen, of via storting op uw bank.
  • De verkoop aan ons is voor u kosteloos en zonder risico.
  • Wij melden uw voertuig zelf af bij de RDW en u krijgt ter plekke het gratis vrijwaringsbewijs.
  • Voor een auto met schade die u zelf brengt, betalen wij de kosten van het vervoer ervan.
  • Last call service , heeft u al aanbiedingen van een opkoop, of veiling site, bel ons toch nog eens of we u een beter bod kunnen doen!

Schadeauto gratis laten ophalen of slepen

We lopen de hierboven genoemde punten graag nog eens met u door. Te beginnen met het gratis transport / vervoer van de schadeauto. Wij zijn een landelijk opererende koper van schadeauto’s en sloopauto’s. Als we overeenstemming hebben bereikt over de schadeauto aankoop maken we met u een afspraak over het ophalen van de verkochte schadeauto. U geeft daarbij aan waar het voertuig staat en wanneer het voor u een gunstige dag en tijd is om de overdracht te laten plaatsvinden. Wij passen ons aan uw wensen aan. In veel gevallen kunnen we op zeer korte termijn, soms zelfs binnen een dag, met onze schadeauto ophaalservice bij u langskomen. Zodat u snel verder kunt met uw andere beslommeringen.

Verkoop schadeauto in één keer geregeld

Een schadeauto kost geld. Ook als u besloten hebt de auto niet meer naar de garage te brengen, maar om de beschadigde auto van de hand te doen. Zo lang hij stil staat voor de deur of ongebruikt op een bedrijfsterrein of elders staat te verpieteren lopen de kosten voor belasting en verzekering gewoon door. Bij onze auto inkoop handelen we deze zaken meteen voor u af. Bij de afspraak voor het schadeauto transport krijgt u het vrijwaringsbewijs waarmee u de auto kunt afmelden voor de verzekering. Wij verzorgen de afmelding bij de Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

Contant geld bij schadeauto verkoop

U heeft een auto voor de sloop. De kosten voor reparatie zouden te hoog zijn en particuliere kopers voor de afgeschreven auto of afgekeurde auto melden zich niet. Volkomen waardeloos, zou je dus kunnen denken. Dat is niet altijd het geval. Als wij de auto naar de sloop brengen is dat altijd naar een demontagebedrijf dat werkt volgens de moderne richtlijnen van duurzaamheid en recycling. In veel gevallen kunnen we daardoor een vergoeding voor de schadeauto bieden. Op basis van de gegevens die u op deze website doorgeeft of die we telefonisch bespreken, doen we een eerlijk bod op uw schadeauto. Heeft u al een andere aanbieding ontvangen? U kunt ons altijd nog proberen te bellen. Misschien krijgt u bij ons nog een beter bod!

Afspraak is afspraak bij schadeauto verkopen

Als we een afspraak hebben gemaakt over de overname van de auto met schade, dan blijft die afspraak ook staan. Auto Verkoop Plan doet niet aan ‘geintjes’ als het verlagen van het aanbod op het moment dat we de schadeauto komen halen. Het afgesproken bedrag krijgt u cash overhandigd of direct op uw bankrekening gestort, wat u wilt. Komt u de schadeauto zelf brengen, dan betalen wij u de vervoerskosten.

Auto Inkoop BV ontzorgt bij schadeauto verkopen

Samengevat stellen wij dat Auto Verkoop Plan u alle zorgen, kosten en tijd bespaart die normaal gesproken komen kijken bij het sloopauto verkopen, kapotte auto verkopen of schadeauto verkopen. Het maakt niet uit welk merk auto u heeft, welke type, welk bouwjaar of zelfs welke omvang van schade. Bel ons voor meer informatie of om een afspraak te maken en we spreken de mogelijkheden graag met u door!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie