Snel en Correct Uw Schadeauto Verkopen?

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Wij hebben verstand van auto’s en kennen de werkelijke waarde van elke auto, ook als deze schade heeft. Vandaag Verkopen ziet in dat ook een schadeauto nog waarde kan hebben, meer dan alleen de waarde van het metaal. U kunt uw schadeauto aan ons aanbieden en dan maken we een eerlijke prijs voor u, op basis van de onderdelen die nog wel goed zijn aan uw auto.

Op onze website kunt u uw schadeauto aanbieden door het formulier in te vullen. Op basis daarvan doen wij u een aantrekkelijk bod. Het is daarbij wel van belang dat u de aanwezige schade goed vermeldt, want daarop wordt het bod gebaseerd. Wanneer u de auto komt afleveren, bekijken wij de schade ter plekke. Een schadeauto aanbieden zonder de aanwezige schade volledig te vermelden, kan dus tot gevolg hebben dat het uiteindelijke bod lager uitvalt dan het oorspronkelijke bod.

Wanneer u, na het aanbieden van uw schadeauto, het bod accepteert kunt u uw auto langs brengen. Dan wordt alles ter plekke geregeld. U krijgt direct een RDW-vrijwaringsbewijs, zodat u niet langer verantwoordelijk kunt worden gesteld voor uw schadeauto. Ook de uitbetaling gebeurt direct na de verkoop, u hoeft dus niet op uw geld te wachten. Uw schadeauto aanbieden aan Auto Verkoop Plan  garandeert een eerlijke prijs en een gemakkelijke afhandeling van de verkoop.

Gemakkelijk en snel uw probleem oplossen

Vandaag Verkopen biedt u altijd een eerlijke marktconforme prijs. Na het invullen van het formulier wordt alles razendsnel in werking gezet. Zo kunt u vandaag nog  uw schadeauto verkopen. Het is in een oogwenk geregeld!

Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. Dat betekent dat bij het verkopen van uw schadeauto u gelijk een RDW-vrijwaring krijgt. Onze naam, Vandaag Verkopen, is niet zomaar. Bij ons wordt alles dezelfde dag nog geregeld, ook de mogelijke betaling.

Uw schadeauto verkopen bij Auto Verkoop Plan heeft voor u alleen voordelen.

Vandaag nog van uw schadeauto af!

Vult u even aan uw rechterhand het formulier in en binnen no-time nemen wij contact met u op over de prijs en het ophalen van uw schadeauto. Zo bent u snel een zakcent rijker en hebben wij er weer een voertuig bij.

Uw schadeauto verkopen bij Auto Verkoop Plan kan dus een leuke aanvulling zijn voor uw spaarpot.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie