Schadeauto Verkopen

Verkoopt u uw wagen aan een opkoper? Dan is het eenvoudiger om uw wagen met schade te verkopen. Deze kan uw wagen op een eenvoudige manier repareren en vervolgens doorverkopen. Voornamelijk in landen als Litouwen, Letland, Polen, Roemenië, Servië en Oekraïne is het eenvoudig om uw wagen een tweede kans te gunnen.

Wilt u een kapotte of auto met schade verkopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van kapotte en schade auto’s. Al meer dan vijftien jaar kunnen wij de allerhoogste prijs betalen voor kapotte auto’s, dankzij een unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners. U krijgt direct geld, en we halen de auto morgen al gratis bij u op.

Auto met defecten verkopen aan particulier

Als er sprake is van een auto met hoge reparatiekosten, zal het lastig zijn om uw wagen aan een particulier te verkopen. Uiteraard speelt ook het merk en type een rol wanneer u uw auto verkoopt. Als vanzelfsprekend is het eenvoudiger om een populair merk te verkopen. Denk aan Toyota, Volkswagen, Audi of BMW. Auto’s die minder interessant zijn: een Dacia of Hyundai

Onze Voordelen :

Gratis taxatie is geheel vrijblijvend

Direct een goed bod

Direct geld voor uw kapotte auto

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Al meer dan 15 jaar RDW-erkende kapotte auto inkoper

Directe vrijwaring

Ook inkoop auto’s met motorschade en kapotte versnellingsbak

Uw schade auto verkopen zonder gedoe

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie