Schadeauto verkopen

Op Autoverkoopplan.nl kunt u terecht voor de verkoop van uw schadeauto. U kunt snel uw schadeauto verkopen! Wij kopen uw personenauto met schade, uw bedrijfsauto met schade en uw bedrijfswagen met schade. Ook als uw apk is verlopen of als uw auto niet meer rijdt, kunt u bij ons terecht. Vul snel uw gegevens in bovenaan de pagina. Wij hebben uw kenteken, naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig om contact met u op te nemen. Medewerkers staan altijd voor u klaar, dus dat betekent dat u in de meeste gevallen al binnen tien minuten terug gebeld wordt.

Schadeauto verkopen aan autoverkoopplan

Autoverkoopplan is een bedrijf dat zowel auto’s als schadeauto’s opkoopt voor marktconforme prijzen. Je krijgt dus wat je auto vandaag de dag nog waard is, niet meer en niet minder. Door ons inkoopformulier in te vullen, kunnen we meteen uitzoeken wat de dagwaarde van de auto is. Om dit zo snel mogelijk te doen, maken wij gebruik van een groot netwerk. De dagwaarde van de auto krijg je uit betaald in contant of via overboeking op de bankrekening. Verder kan de auto meteen gevrijwaard worden door de RDW, het is dus volkomen veilig. Dit kan vaak dezelfde dag nog, waardoor je al snel geen zorgen meer hebt over je auto. Het maakt hierbij niet auto waar de auto staat aangezien dit bedrijf veel contacten heeft en het dus geen enkel probleem is om de auto van een andere locatie te halen. Het is dus een bedrijf dat opereert door heel Nederland.

Door je auto aan dit bedrijf te verkopen, bespaar je een hoop tijd en moeite met het plaatsen van je auto op het internet. Vaak duurt het dan ook nog even voordat je contact krijgt met mensen die echt interesse in je auto hebben en een passend bod uitbrengen. Veel mensen zien op tegen dat lange wachten en kiezen er dus vaak al snel voor om een schadeauto te verkopen aan een sloop. Deze geven wel het minimale voor de auto, maar je hebt er geen omkijken meer naar.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie