Vandaag uw schadeauto verkopen? Wij zoeken per direct schadeauto's!

Bent u van plan om binnenkort een nieuwe wagen te kopen en is uw auto eigenlijk nog niet afgeschreven? Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto te verkopen met schade. De wagens worden o.a. uitgevoerd naar: het Oostblok, Polen, Afrika, Roemenië, Libië, Servië en Bulgarije. Er zijn heel wat mensen en zaken die zich zullen interesseren in uw auto voor export, maar wanneer u dit liefst afhandelt zonder al te veel gedoe neemt u best eens een kijkje op onze website. Auto Verkoop Plan kan namelijk voor uw export autoen schadeauto inkopen aan een correcte prijs. Lees dus snel verder!

Uw schadeauto verkopen? Dringend export - schadeauto's gezocht!

Een auto verkopen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er kruipt namelijk heel wat tijd in en u moet zich bezighouden met allerlei advertenties en voortdurend onderhandelen over de prijs. Bovendien komen er heel wat verschillende soorten mensen op u af en misschien heeft u daar niet altijd evenveel vertrouwen in.

Auto's voor export kunnen o.a. worden geëxporteerd naar landen zoals: het Oostblok, Polen, Afrika, Roemenië, Libië, Servië en Bulgarije.

Auto Verkoop Plan heeft al jaren ervaring in het kopen van export auto's. We beschikken over een landelijke dekking en zijn een officieel erkend autobedrijf voor onder meer de afgifte van RDW vrijwaring bewijzen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor directe, officiële vrijwaringen. De betaling van uw export - schadeauto kan contant gebeuren of via een overmaking via de bank, zoals u het zelf het liefst heeft.

Uw schadeauto verkopen aan ons is geen enkel probleem: wij halen de export auto op op iedere locatie in Nederland. Indien u de auto bij ons komt verkopen, krijgt u van ons een ticket aangeboden naar het station van de trein of bus in de buurt. Mensen uit de buurt van Amersfoort worden gratis en voor niets door ons thuis gebracht.

Over het transport van uw wagen naar het buitenland hoeft u zich geen zorgen te maken met onze jarenlange ervaring met export naar o.a. het Oostblok, Polen, Afrika, Roemenië, Libië, Servië en Bulgarije.

Wat is mijn exportauto - schadeauto nu eigenlijk waard? Het beste advies vindt u bij Auto Verkoop Plan

Tegen welke prijs kan u uw auto verkopen? Dat komt u snel te weten via het inkoopformulier op de website. Over de landen van export (zoals het Oostblok, Polen, Afrika, Roemenië, Libië, Servië en Bulgarije) kunt u op de site ook meer informatie verkrijgen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie