SCHADEAUTO VERKOPEN

Op Autoverkoopplan.nl kunt u terecht voor de verkoop van uw schadeauto. Wij kopen alle auto’s, dus u kunt snel uw schadeauto verkopen! Wij kopen uw personenauto met schade, uw bedrijfsauto met schade of uw bedrijfswagen met schade. Ook als de apk is verlopen of als uw auto niet meer rijdt, kunnen wij u helpen. Vul uw gegevens in bovenaan de pagina. Wij hebben uw kenteken, naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig om contact met u op te nemen. Onze medewerkers van de afdeling inkoop staan altijd voor u klaar, dus dat betekent dat u in de meeste gevallen al binnen tien minuten teruggebeld wordt.

 

Direct uw schade auto verkopen?

Wilt u liever direct telefonisch contact met een van onze medewerkers? Neem dan zelf telefonisch contact op via ons telefoonnummer 085-0471797. Onze medewerkers staan 12 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Zij zullen telefonisch met u het een en ander bespreken. Zo zal de medewerker bijvoorbeeld informeren naar de mankementen van uw auto. Hebt u bijvoorbeeld een kapotte motor, een lekke koppaking, een kapotte koppeling, een kapotte turbo of kapotte distributieriem of verkeert uw auto in optimale staat?

Auto met schade verkopen | Verlopen apk-Motorschade-Exportauto

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan ook de beste eens overeenkomen. Autoverkoopplan.nl koopt uw auto met schade, ongeacht de omvang van de schade, en betaalt een mooie bedrag. Het maakt niet uit of u in een botsing betrokken bent geraakt of dat uw auto te water is geraakt. De prijs die betaalt wordt voor de auto is natuurlijk wel afhankelijk van de staat waarin een auto verkeert. Een volledig uitgebrande auto levert in de meeste gevallen niet veel geld meer op, omdat de onderdelen niet meer bruikbaar zijn. Hebt u grote schade aan de carrosserie? Heftige schade aan de buitenkant hoeft geen enorme impact te hebben op de restwaarde. De waarde van de schadeauto hangt namelijk ook grotendeels van de conditie van de auto onderdelen in uw auto.

Bedrijfsauto met schade verkopen

Naast personenauto’s kopen wij ook uw bedrijfsauto, bedrijfswagen of busje met schade. Afhankelijk van de staat van uw auto zullen wij vrijblijvend en kosteloos een bod uitbrengen op uw schadevoertuig. U bepaalt zelf of uw akkoord gaat met het aanbod. Op die manier kunt u vandaag nog uw schadeauto verkopen, maar ook besluiten om tot een later moment te wachten.

Sloopauto en schadeauto inkoop | Autoverkoopsite

Heeft uw auto dermate veel schade opgelopen dat deze eigenlijk is verandert in een sloopauto? Dat is voor ons geen probleem. U kunt uw sloopauto verkopen aan ons!

Schadeauto ophalen | Motorschade | Exportauto

Autoverkoopplan.nl komt u schadeauto gratis ophalen of wegslepen! Overal in Nederland en België halen wij uw auto gratis op. Dat betekent dat u zelf geen oprijwagen, auto ambulance of sleepauto hoeft te regelen. Dat scheelt u weer in de portemonnee! Wilt u het voertuig liever wel zelf inleveren? Dat kan natuurlijk ook. Telefonisch kunnen we een bezorgmoment met u afspreken.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie